Vilijam je BRATA uhvatio za vrat i bacio na pod: Jezive tvrdnje će se naći u Harijevoj knjizi, njih dvojica su se POTUKLI, sve se desilo zbog MEGAN

Vesti 05.01.2023 10:45 0

U biografiji koja će za samo nekoliko dana ugledati svetlo javnosti Hari je otkrio da su se on i Vilijam potukli zbog njegove rečenice o Megan Markl.

Vilijam je BRATA uhvatio za vrat i bacio na pod: Jezive tvrdnje će se naći u Harijevoj knjizi, njih dvojica su se POTUKLI, sve se desilo zbog MEGAN

Shutterstock

Biografija princa Harija "Spare" još se nije ni našla na policama, a već je izazvala neviđeni haos i da, kako stvari stoje, ono što sledi biće gore od intervjua kod Opre i dokumentarca u kojem su otkrili neke tajne kraljevske porodice. Gotovo je sasvim izvesno da nakon ovoga nema nazad, jer, kako piše Guardian, "odbegli princ" je u knjizi otkrio nečuvene detalje iz odnosa sa bratom i ocem.

Tako je opisao i fizički okršaj sa Vilijamom, nakon čega su se udaljili, a okidač je bila, niko drugi do Megan Markl. Sukob se odigrao 2019. godine u njegovom domu u Londonu, kada je Vilijam izrekao da je "Megan teška i nepristojna". Hariju je pala "klapna" na oči jer je smatrao ovo potvrdom svega onoga što su pisali mediji.

Njihova svađa toliko se otrgla kontroli da je u jednom trenutku Vilijam Harija uhvatio za kragnu, pokidao mu ogrlicu i oborio ga na pod. Hari tvrdi da je zbog ovoga zadobio povrede leđa, a ovo je samo bila jedna od mnogih neprijatnih scena sa njegovim bratom o kojima će biti reč u biografiji.

Podsetimo, u poslednjoj epizodi dokumentarca, Hari se već osvrnuo na poljuljane odnose sa bratom. Malo pre Megzita, Vilijam je iz sveg glasa urlao na Harija i verbalno ga zlostavljao, naravno, zbog Megan. Takođe je otkrio da je se sve to odvilo pred Čarlsom i Elizabetom koja je ćutke sve posmatrala.

- Bilo je zastrašujuće što je moj brat vrištao i vikao na mene, a moj otac govorio stvari koje jednostavno nisu bile istinite. A moja baka, znate, sedela je mirno i sve to prihvatala - rekao je Hari i napomenuo:

- Otišao sam s istim predlogom koji smo već javno izneli, ali kada sam stigao tamo, pruženo mi je pet opcija: prva je bila da sve ostane bez promena, a peta da je gotovo sve. Na sastanku sam odabrao opciju tri – pola unutra, pola spolja, da imamo vlastite poslove, ali i radimo kao podrška kraljici. Vrlo brzo je postalo jasno da taj cilj nije za diskusiju ili raspravu.

Kada je britanski princ pozvao Megan i ispričao joj za porodičnu svađu, brinula je u plač.

Rekao joj je tada i da je bez njegovog odobrenja, dodat njegov potpis na zajedničko saopštenje za javnost po kojem Vilijam nije naterao Harija da napusti Firmu, a nema sumnje da će u biografiji koja će biti objavljena 10. januara biti reči i o tome.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading