Preminula legendarna voditeljka: Nema osobe koju nije intervjuisala, a jednim potezom je ponizila porodicu Kardašijan

Vesti 31.12.2022 12:15 0

Voditeljka Barbara Volters preminula je u svom domu u Americi.

Preminula legendarna voditeljka: Nema osobe koju nije intervjuisala, a jednim potezom je ponizila porodicu Kardašijan

Shutterstock

Proslavljena novinarka i televizijska voditeljka i jedna od najvećih američkih TV zvezda preminula je u 93. godini, javlja ABC. 

Američka novinarka i voditeljka Barbara Volters preminula je u svom domu u poznim godinama, pišu mediji.

– Barbara Volters preminula je mirno u svom domu, okružena najbližima. Živela je život bez kajanja. Bila je pionirka, ne samo kao žena u novinarstvu, već za sve žene – rekla je voditeljkina potparolka za CNN.

Barbara Volters započela je karijeru kao reporterka 1961. godine, da bi tokom pet decenija karijere postala jedna od najpoznatijih intervjuista u zemlji.

Voltersova je bila prva američka spikerka, za šta je dobila platu od čak milion dolara, što je sedamdesetih bilo ravno čudu. Razgovarala je s političarima, vladarima stranih država, ljudima iz sveta šou-biznisa, a postala je prva prava TV zvezda u Americi.

Imala je gledane intervjue s Margaret Tačer, Fidelom Kastrom, Sadamom Huseinom, Moamerom Gadafijem, svim američkim predsednicima koji su bili na vlasti tokom njene karijere... Osvojila je 12 Emi nagrada i stekla divljenje cele nacije i velikog dela sveta.

Sa velikim uspehom rijaliti programa porodice Kardašijan, Barbara Volters iskoristila je priliku da ugosti matrijarhat porodice Kris Džener i njene ćerke kako bi približila publici fenomen "Kardašijan efekta", tj. kako su Kim, Kortni i Kloi uticale na mlade devojke širom sveta.

U najavi za epizodu sa porodicom Kardašijan, novinarka je rekla da se nikada ranije desilo da pre emitovanja stigne ogroman broj žalbi zato što će ugostiti rijaliti zvezde. Isečak ove emisije jedan od najgledanijih na Jutjubu i to sa razlogom.

Barbara Volters, kao veteran u svom poslu sa uglednom karijerom, dala je sebi trenutak oduška sa Kardašijankama i izgovorila ono što mnogi nikada nisu hteli da im kažu u intervjuima.

 

 

"Za vas kažu da ste poznate samo zato što ste poznate. Ne glumite, ne pevate, ne igrate, nemate nijedan, izvinjavam se, ali nemate nijedan talenat", rekla je Barbara na šta je Kloi Kardašijan dobacila: "Ali, zabavljamo ljude".

U zaključku emisije Barbara je rekla da je u pitanju porodica šou-biz preduzetnika i da su uspeli jer ih nije bilo briga šta drugi misle o njima.

 

 

Isečak od osam sekundi u kojem novinarka objašnjava da sestre Kardašijan zapravo nemaju nikakav talenat, a potom nastavlja o eksplicitnom snimku Kim Kardašijan je nazvan "istorijskim momentom patosiranja" rijaliti porodice.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading