Američka glumica Kirsti Eli preminula u 71. godini od KANCERA: Vodila je BURAN život, bila neverovatna mama i BAKA, a Džon Travolta se od nje oprostio NAJDIRLJIVIJOM PORUKOM

Vesti 06.12.2022 09:30 0

Holivudska glumica i pobožna sajentološkinja Kirsti Eli umrla je u 71. godini nakon kratke borbe sa rakom, otkrila je njena porodica

Američka glumica Kirsti Eli preminula u 71. godini od KANCERA: Vodila je BURAN život, bila neverovatna mama i BAKA, a Džon Travolta se od nje oprostio NAJDIRLJIVIJOM PORUKOM

Profimedia

Njen sin Vilijam Tru (30) i ćerka Lili Prajs (28) objavili su saopštenje na društvenim mrežama kako bi informisali javnost o smrti njihove voljene majke, koja je bila najpoznatija po ulogama u televizijskim serijama "Uzdravlje" i "Veronikine tajne", kao i u filmovima Zvezdane staze II,  Gle ko to govori, Potrebno je dvoje...

 

„Svim našim prijateljima širom sveta... Sa tugom vas obaveštavamo da je naša neverovatna, snažna i puna ljubavi majka preminula nakon borbe sa rakom, koji je tek nedavno otkriven. Bila je okružena najbližom porodicom i borila se sa velikom istrajnošću...Istakli su da je bila neverovatna mama i baka.

Javnost je bila prilično dirnuta i iznenađena objavom, s obzirom na to da njen poslednji video na društvenim mrežama, nije prikazao nikakave spoljašne znakove bolesti jer se pojavila sa svojom prepoznatljivom grivom guste plave kose. U aprilu ove godine nastupila je i u televizijskoj emisiji "The Masked Singer".
 

Ro]ena je u Kanzasu, a nakon srednje škole se preselila u Los Anđeles, gde se posvetila sajentologiji. Iako je planirala da se ostvari kao dizajnerka enterijera, put je odveo na sasvim drugu stranu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @periodismoenredesguanajuato

Pored slavnog Džona Travolte igrala je glavnu ulogu u filmu "Gle, ko to govori".Upravo je on nakon njene smrti objavio jednu od najdirljivijih poruka.

 

"Veza s Kristi bila je jedna od najposebnijih u mom životu. Volim te Kristi. Videćemo se opet", napisao je Travolta.

Pored uspešne karijere Kirsti je vodila i buran privatni život. U periodu od 1971. godine do 1977. godine bila je udata za Boba Aleja. U periodu od 1983. godine do 1997. godine bila je udata za Parkera Stivensona, a nakon pobačaja par je usvojio dvoje dece. Osim u glumi, bila je aktivna i u politici, a htela je da se kandiduje i za gradonačelnicu.

Poznata je i po tome što je dugo vodila bitku sa viškom kilograma, a istakla je da je naglo počela da se goji od 2003. godine. Takođe je bila zavisna od kokaina, a istakla je da se spasila zahvaljujući sajentološkom programu odvikavanja.

Komentari (0)
Loading