Ona je bila PRVA žena Petra Božovića: Gledali ste je poslednji put u "Boljem životu", a zbog jedne njene odluke su se rastali

K.Ć. Vesti 05.12.2022 12:29 0

O braku glumca i glumice javnosti nije poznato mnogo toga, a nakon Marinine smrti, Božović je ponovo stao pred oltar 2012. godine, sa suprugom Snežanom

Ona je bila PRVA žena Petra Božovića: Gledali ste je poslednji put u "Boljem životu", a zbog jedne njene odluke su se rastali

Alo

Prva supruga Petra Božovića bila je Marina Koljubajeva, koja je važila za jednu od najlepših Beograđanki i jednu od istaknutijih glumica sedamdesetih godina prošlog veka. Njena lepota i dan danas u urezana je u sećanju mnogih generacija koje su tada pomno pratile njen rad.

Marina je rođena 1950. godine, a preminula je 2004. godine. Studirala je na beogradskoj Akademiji za pozorište, film i televiziju u klasi Milenka Maričića, piše "Yugopapir" , a publici je privukla pažnju u ostvarenjima "Vaga za tačno merenje", "Šta se zgodi kad se ljubav rodi", "Višnja na Tašmajdanu" , dok je svoju karijeru počela deceniju ranije pre nego što se proslavila, u TV seriji za decu "Neven" . Mnogi su joj predviđaju sjajnu karijeru, budući da je sa 23 godine, dok je bila student, dobijala uloge u pozorištu, te je igrala i nekoliko komada u "Ateljeu 212" .

Božović i Koljubajeva tokom svog braka, dobili su sina Draška, koji je kasnije, 2005. godine podario glumcu unuku Anđeliju, koja ga je učinila neizmerno srećnim. O braku glumca i glumice javnosti nije poznato mnogo toga, a nakon Marinine smrti, Božović je ponovo stao pred oltar 2012. godine, sa suprugom Snežanom, piše Espreso.

Jednom prilikom, pre više od 10 godina, Petar Božović je govorio o svojoj prvoj supruzi kao i o razlozima za njihov rastanak.

- Ona je, nažalost, umrla pre tri godine. Bila je glumica i karijeru je otpočela u seriji Neven koja se nedavno reprizirala, a pošto je bila trudna, u drugom delu zamenila ju je Neda Arnerić. Bila je mnogo lepa, putena, Ruskinja Marina Koljubajeva. Različito smo gledali na porodicu, ona je pobacila naše drugo dete uz moje protivljenje. Smatrao sam da brak i ne postoji ako nema dece jer u tom slučaju možemo ceo život i da se zabavljamo - rekao je svojevremeno glumac za "Story" .

Komentari (0)
Loading