Usijala TikTok samo jednim SNIMKOM: Džulija Foks otkrila zašto se upustila u ROMANSU sa Kanjeom Vestom

Vesti 22.11.2022 19:30 0

Džulija Foks je rešila je da ispriča zašto je uplovila u romansu sa Kanjeom Vestom (Ye).

Usijala TikTok samo jednim SNIMKOM: Džulija Foks otkrila zašto se upustila u ROMANSU sa Kanjeom Vestom

NajŽena/ Ilustracija/

Džulija Foks je nedavno otkrila da nije izlazila sa Kanjeom Vestom zbog novca ili slave. Kaže da je to uradila za Kim Kardašijan. Glumica, model i bivša domino dama branila je svoju vezu sa reperom na TikToku.

Odgovarajući na komentar koji kritikuje njenu dvomesečnu vezu sa „poznatim nasilnim mizoginikom i antisemitom“, Foks objašnjava svoje obrazloženje. Iako u početku nije reagovala na Kanjea, koji je rekao da ima „lošu etiketu poruka“, Foks opisuje trenutak kada se predomislila i odlučila da krene za Kanjeom kako bi on ostavio svoju bivšu ženu i majku njihovo četvoro dece na miru.

- Pomislila sam: „O moj Bože, možda mogu da ga skinem sa Kiminih leđa. Možda mogu da mu odvratim pažnju, samo da mu se dopadnem i znala sam da ako neko može to da uradi, da sam to ja - rekla je ona.

Naravno, Foks je u snimku izjavila naklonost prema sestrama Kardašijan pošto su one kupovale i prodavale odeću iz njene sada nepostojeće modne linije, rekavši: „To su moje devojke“.

Foks dodaje da je, kada su se njih dvoje upoznali, Je je samo promenio tekst pesme „Runaway” u „Treba da mi se vratiš. Tačnije, Kimberli." Još nije počeo da propagira problematične izjave koje bi na kraju dovele do toga da bude zabranjen na Tviteru i otpušten iz Adidasa.

 

@juliafox Replying to @ged_baddie ♬ original sound - Julia fox

 

Foks to jasno kaže: „Pre svega, čovek je bio normalan oko mene.“

Ona nastavlja da primećuje da Je nije bio na Tviteru ili bilo kojoj platformi društvenih medija kada su se upoznali. Nasuprot tome, rekla je da je njihova romansa bila „prelepa“ i da je usredsređena na odeću i snove za budućnost. Onda su se stvari promenile.

- U trenutku kada je počeo da tvituje, ja sam već otišla.

Dok je Foks želela da mu pomogne, takođe je znala da on neće biti ta podrška, pa je rekla sebi: „Neću da ostanem ovde zbog ovog sranja.“

Na kraju, Foks zaključuje video na pomešanoj, iako donekle pozitivnoj, napomeni: „Ali s obzirom na to, ja zaista, duboko poštujem čoveka kao umetnika. Ne želim da serem o tome. Ne želim da svedem njegovu celu karijeru na njegove zaista loše trenutke, znaš? Ali obzirom na to, stojim uz jevrejsku zajednicu, tačka.“

Sa toliko toga za raspakivanje, možda je podrška Kim jedna dobra stvar koju možemo oduzeti od Foksove prolazne romanse sa Jeom.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading