"Bilo je jako TEŠKO, ali je moj brod otplovio": Dženifer Aniston PRVI put progovorila o NAJBOLNIJOJ temi i stala na kraj TRAČEVIMA

Vesti 10.11.2022 15:28 0

Dženifer Aniston je konačno odlučila da progovori o borbi za potomstvo

"Bilo je jako TEŠKO, ali je moj brod  otplovio": Dženifer Aniston PRVI put progovorila o NAJBOLNIJOJ temi i stala na kraj TRAČEVIMA

Tanjug/Ap

Godine i godine spekulacija o potencijalnim razlozima zašto Dženifer Aniston nije htela ili nije mogla da ima decu konačno su se završile, jer je omiljeno lice serije "Prijatelji" odlučilo da prekine glasine.

Naime, Dženifer je u nikad iskrenijem intervjuu za "Allure" otvorila dušu i javno progovorila o borbi za potomstvo.

Ova 53-godišnja glumica, kako kaže, žali što nije na vreme uradila nešto po tom pitanju, a kad je bilo previše kasno, očajnički je pokušavala da putem vantelesne oplodnje dobije dete, ali bezuspešno. Kada su je vrhunski lekari i razne terapije "izneverile" Dženifer se okrenula alternativnoj medicini. U nadi da će se desiti neko "čudo", priznaje ona, pila je razne kineske čajeve.

- Pokušavala sam da ostanem trudna i to je za mene zaista bio veliki izazov. Sve te godine, i godine, i godine spekulacija... Bilo je jako teško. Bila sam na vantelesnoj oplodnji, pila kineske čajeve... Sve sam radila samo da ostanem trudna - rekla je nikad iskrenija Dženifer Aniston, dodajući da žali što joj niko nije savetovao da u mlađim godinama zamrzne svoje jajne ćelije. Danas je, kaže, svesna da nikada neće imati dete.

- Dala bih sve da mi je neko tada rekao: "Zamrzni jajne ćelije. Napravi sebi uslugu". Jednostavno, u tim godinama ne razmišljaš o tome, s toga sam danas tu gde jesam. Moj brod je otplovio.

Anistonova se u daljem razgovoru za pomenuti magazin osvrnula i na glasine koje i dan-danas kruže medijima, a usko su povezane sa krahom njenih brakova.

- Rekli su da sam samo razmišljala o karijeri, pa, Bože, oprosti da je žena uspešna i da nema dete. A razlog zašto me je suprug ostavio, zašto smo okončali brak, bio je taj jer nisam htela da mu rodim dete! Sve su to bile laži koje sam slušala, a ja danas nemam šta više da krijem!

Za sam kraj razgovora, glumica je istakla da namerava da napiše knjigu o svojoj borbi za potomstvo, kako bi pomogla i drugim ženama koje prolaze kroz isti ili, pak, slični problem.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading