Najlepši HOLIVUDSKI par ipak neće stati pred matičara? Evo zašto Eva Mendez NE ŽELI da se uda za Rajana Goslinga!

Vesti 02.11.2022 10:26 0

Važe za najskadniji i najtajnovitiji par

Najlepši HOLIVUDSKI par ipak neće stati pred matičara? Evo zašto Eva Mendez NE ŽELI da se uda za Rajana Goslinga!

Profimedia

Eva i Rajan su se upoznali na snimanju filma "Gresi očeva" 2011. godine, te su iste godine i uplovili u romansu. 

 

 

Njih dvoje su u skladnoj i mirnoj vezi nešto više od deset godina i imaju dve ćerke, Amandu i Esmeraldu. Rajan je jednom prilikom za časopis "People" otkrio da su upravo njih dve jedan od glavnih razloga zbog kojih čuvaju svoju privatnost. 

Kad su u jednom intervjuu Rajana Goslinga pitali šta traži od žene odgovorio je “Da bude Eva Mendez”.

 

 

Eva i Rajan ni nakon više od 10 godina čvrste veze nisu stali pred matičara – i to zato jer ona ne želi da se uda za oca svoje dece.

Eva je jednom prilikom za "Forbes" otkrila da u njihovoj kući ne postoje muški i ženski poslovi i da je Rajan taj koji najčešće kuva. “Nisam baš velika kuvarica – prepuštam to Rajanu. Nadam se da će to mojim devojčicama pokazati da ne postoje rodno uslovljene uloge i da niko ne mora da se drži te ideje. Mi smo partneri i svi u porodici delimo poslove kao partneri, ne samo Rajan i ja nego i deca - ispričala je.

- To je svakodnevni timski rad. Ako gledaju kako se on i ja smenjujemo radeći razne stvari i da nema muških i ženskih poslova, mislim da to stvara ravnotežu i harmoniju - dodala je. 

 

 

Jednom prilikom se glumica otvorila i oko svojih razmišljanja o braku – priznala je da u njega ne veruje jer je koncept zasnovan na staromodnim uverenjima.

- To je vrlo zastarela, arhaična tvorevina. Nekad su se brakovi sklapali zbog poseda. Koliko je to samo neromantično? Suprug i supruga, to su vrlo neseksi reči -  izjavila je Eva.

- Zapravo mislim da je jako seksi kad si s nekim u pedesetima ili šezdesetima i možeš reći: To je moj dečko - dodala je.

 

 

Tvrdila je da sve dok se nije zaljubila u Rajana, nije želela decu. Fokusirala se na karijeru, ostvarila je, zatim je rodila prvo dete sa 40, a drugo u 42. godini. 

Rajan Gosling je pak priznao da ne misli da se “muškarci žene jer su pronašli pravu ljubav”.

Najvažnije od svega je to da su njih dvoji srećni zajedno i da imaju isto mišljenje o braku, što je veoma važno za samu zajednicu. 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading