Misterija "robotskog" OKA Kejti Peri je REŠENA: Mreže se USIJALE, pljušte teorije ZAVERE, a evo šta se zaista dogodilo

Vesti 26.10.2022 14:38 0

Američka pevačica Kejti Peri našla se na meti osuda zbog nezgodne situacije u kojoj se našla na nastupu u Las Vegasu.

Misterija "robotskog" OKA Kejti Peri je REŠENA: Mreže se USIJALE, pljušte teorije ZAVERE, a evo šta se zaista dogodilo

Printscreen/ Tiktok

Prema snimcima, ona je jedva uspela da otvori desno oko i to nakon više pokušaja. Mnogi fanovi su se zabrinuli, dok su je drugi napadali, blago rečeno, i pisali nebuloze.

Snimak je objavljen na TikToku i za nekih 24 sata je pregledan više od 17 miliona puta. Na snimku se vidi kako pevačica stoji, dok joj je desno oko zatvoreno. Pevačica je za ovu priliku obukla haljinu i grudnjak koji su napravljeni od aluminijumskih limenki.

Kejti Peri je u više navrata rukom pokušava da otvori oko, praveći se da se ništa ne dešava. Ipak, „show must go on“. Dodirnula je slepoočnicu, a tek posle više pokušaja, oko se vratilo u normalu.

 

 

Na društvenim mrežama su ljudi pisali da je u pitanju njen robot-klon koji se pokvario. Čak su pomislili da nije u pitanju paraliza lica sa kojom je imao problema Džastin Biber. Neki su čak i pomislili da nije zbog botoksa koji praktikuje ili da joj se nije zalepila trepavica. Njen tim, a ni ona, se nisu oglasili.

Iako se čini da pop zvezda nije direktno komentarisala snimak i spekulacije koje ga okružuju, ona je ranije govorila o svom oku. Naime, tokom epizode takmičenja „​​American Idol“ 2021. godine, sudija je rekao 17-godišnjem takmičaru da „proslavi“ svoje lenjo oko.

- Imam i ja lenjo oko i nekada sam se brinula zbog toga. Onda je gomila mojih fanova stvorila fandom zbog mog oka. Čak imam i fandom koji sebe naziva „Kejtino mrko oko“. To je moje desno oko. Zato samo proslavite sve te stvari. Ne brinite o tome – ispričala je tada pevačica.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading