Poznata manekenka potpuno GOLA promovisala knjigu: NIKADA nije uradila nijedan ESTETSKI zahvat i pokazala kako su i zrele žene i te kako SEKSEPILNE

Vesti 26.10.2022 12:29 0

Supermodel Paulina Poriškova pozirala je u potpuno gola pri promociji svoje knjige pokazavši neverovatnu figuru i u šestoj deceniji

Poznata manekenka potpuno GOLA promovisala knjigu: NIKADA nije uradila nijedan ESTETSKI zahvat i pokazala kako su i zrele žene i te kako SEKSEPILNE

Printscreen/Instagram

 

Proslavljena 57-godišnjakinja pokazala je zatgenuto telo i ravan stomak, ali i lice bez trunke šminke, hrabro se ogolivši pred milionima i još jednom dokazavši kako su i zrele žene i te kako seksepilne.

Ova dama pobrala je brojne komplimente, a mora se priznati da je zadržala manekensku figuru iz mladosti, te da stari baš kao vino, iako je sada poprimila nešto drugačiji vid lepote, koji dolazi s godinama i zrelošću.

Čehinja je pre nekoliko dana podelila i fotografije nastale za potrebe knjige "Bez filtera: Dobri, loši i lepi", jednu vrstu memoara u kojima se manekenka osvrnula na ono što je sputava, na ono što je pokreće, na razmišljanja o svetu u kome živimo, ali i na svoje detinjstvo, karijeru, brak...- na njima ona pozira u donjem vešu i zavodljivim pozama, dokazujući da je i dalje krasi isti onaj seksepil kao na početku karijere.

 

 

Inače, ona je u više navrata istakla kako voli da se obnaži i tako fotografiše, a sve u inat onima koji smatraju da starije žene ne treba da slave i vole svoje telo.

"Kada sam bila u svojom dvadesetim i tridesetima, što sam manje odeće imala na sebi, to sam bila popularnija. U četrdesetima sam mogla praktično da hodam naokolo gola i ne bih dobila ništa više od najmanje kazne zbog incidenta u javnosti. Ali, u pedesetima me zbog svega vređaju: "Obuci se bako", "Željna si pažnje, jel da?", "Malo si očajna?", "Jadna si"", napisala je atraktivna plavuša, te dodala:

Paulina ovakvim slikama želi da razbije tabue, pokaže stvarnu, realnu stranu života i motiviše svoje vršnjakinje da prihvate i zavole sebe u svim svojim stanjima i izdanjima.

 

 

Paulina je Instagram zajednici predstavila ovo delo adekvatnom fotografijom - onom bez filtera, naravno, na kojoj ne nosi baš ništa, a intimna područja prekrila je upravo svojom knjigom. I na ovoj slici izgleda čarobno - ni dan mlađe nego što to jeste, a opet zanosno i sveže! Obožavamo način na koji se ova dama nosi sa godinama.

Inače, ova manekenka češkog porekla sa ponosom pokazuje svoju nagost i prkosi dvostrukim aršinima društva koje bez problema prihvata golišave fotografije mladih devojaka, dok slične slike starijih žena s gnušanjem odbacuju. Ona je o tome otvoreno progovorila nakon što je jednom prilikom dobila surov komentar "Obuci se, bako".

 

 

- Kada sam bila u svojim dvadesetim i tridesetima, što sam manje odeće imala na sebi, to sam bila popularnija. U četrdesetima sam mogla praktično da hodam naokolo gola i ne bih dobila ništa više od najmanje kazne zbog incidenta u javnosti. Ali, u pedesetima me zbog svega vređaju: "Obuci se bako", "Željna si pažnje, jel da?", "Malo si očajna?", "Jadna si"", rekla je atraktivna plavuša, te dodala:

- Zašto je golotinja i biti seksi dobrodošla u ženinoj mladosti, a zabranjena u njenim zrelim godinama? Zbog muškaraca. Ali jedino što je ovde patetično jeste da dopustite drugima da odrede vaše prioritete...- zaključila je.

Komentari (0)
Loading