Dana se JUČE udala za američkog MILIJARDERA: On im 80 godina, svi se ZGRAŽAVAJU kada ih vide, a ona poručuje "CRKNITE DUŠMANI"

Vesti 15.10.2022 12:30 0

Vlasnik kluba američkog fudbala Robert Kraft, biznismen i milijarder juče je oženio 30 godina mlađu ženu

Dana se JUČE udala za američkog MILIJARDERA: On im 80 godina, svi se ZGRAŽAVAJU kada ih vide, a ona poručuje "CRKNITE DUŠMANI"

Profimedia

Poznati biznismen i milioner, Robert Kraft (81) oženio se Danom Blumber (47)  juče u Njujorku.

On je pozvao svoje goste na žurku i rekao svima da se svečano obuku, niko nije ni slutio da je u pitanju svadbena ceremonija. 

 

 

Izvori kažu da je par prikazao dirljivih 10-minutni video pre nego što su se publici od oko 250 ljudi predstavili kao muž i žena.

Ukupno su se pripremali za svadbu tri nedelje, a kao jedna od glavnih zvezda večeri bio je legendarni rok pevač Elton Džon i mnogi tvrde da se sam datum odredio po njemu jer su želeli da im baš on peva na svadbi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meek Mill (@meekmill)

 

 

 

Ostali izvođači na elegantnoj proslavi bili su Ed Širan i Mik Mil, a prvi ples je bio uz akustičnu muziku.

Na svadbi je prisustvovalo mnoštvo moćnika kao što su Rodžer Gudel, Adam Svilera, Ari Emanuel, i mnogi drugi.

Gospođa Kraft Dana koju je ovaj 81-godišnji biznismen zaveo, je jedna od najboljih oftamologa u Njujorku i mnogi tvrde da je jedna od pravih dama koja se zaista zaljubila u Roberta.

Od samog početka veze kružile su glasine kako je sa njim samo zbog novca te su bile i raznorazne uvrede na račun toga što ljubi "dedu". 

Dana je uvek bila dostojansvena i na sve prozivke je odgovarala osmehom, baš kao i juče. 

Njih dvoje su uhvaćeni još u junu 2019 kada su se držali za ruke na finalu svetskog fudbalskog prvenstva za žene u Parizu.

Par je tada počeo zajedno posećivati ​​velike događaje poput dodele Oskara 2020. 

Robert je bio u braku ranije bio u braku sa svojom devojkom sa fakulteta, Majrom Hajat Kraft, 48 godina pre njene smrti od raka jajnika u julu 2011, kada je imala 68 godina. 

Izvori tvrde da je njenu smrt teško podneo i da je posle nje pokušavao da ostvari neke duge konekcije ali bez ikakog uspeha, sve dok nije sreo Danu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading