Megan Markl se STIDELA prvog muža: Svadba je trajala 4 dana, a od njega je zahtevala da potpiše šokantan TRUDNIČKI UGOVOR

Vesti 01.10.2022 19:35 0

Megan Markl je sa poznatim producentom imala velike probleme samo tri nedelje pre venčanja.

Megan Markl se STIDELA prvog muža: Svadba je trajala 4 dana, a od njega je zahtevala da potpiše šokantan TRUDNIČKI UGOVOR

EPA

Megan Markl prvo sudbonosno "da" rekla je još 2011. godine Trevoru Engelsonu, koji nije bio princ, ali je takođe vrlo poznat holivudski filmski producent i uticajan čovek. Iako je tada mislila da će njihova ljubav biti za ceo život, mediji su pisali da nekadašnja glumica nije uopšte delovala srećno.

Trevor i Megan organizovali su četvorodnevnu svadbu na plaži na Jamajci, ali to nije bilo ni nalik glamuroznoj kraljevskoj fešti kada se udavala za princa Harija. Ovaj par, koji je delio i ljubav prema istom poslu, bio je zajedno sedam godina, a upoznali su se u jednom baru.

Megan je na prvom venčanju imala jednostavnu, dugačku belu haljinu sa srebrnim pojasom i puštenu kosu, a mladoženja je bio u beloj košulji i pantalonama. Mlada se potom prresvuka u žuti bikini i plesala je na plaži uz drage ljude i koktele do jutra.

O "trudničkom ugovoru" je brujao ceo svet

Britanski tabloid Daily Mail ekskluzivno je bio saznao kako je Megan Markl od svog prvog supruga tražila da potpiše ugovor u kojem je bilo naglašeno šta će sve platiti kad ona bude trudna.

Megan Markl

Shutterstock

 

Trevor se morao obavezati na plaćanje privatnog trenera, nutricionista i dadilje kako bi Megan nakon trudnoće brzo vratila na staro, kako sa životom i glumom, tako i fizički. U Americi su takvi ugovori poprilično popularni, ali uglavnom se više baziraju na podelu kućnih poslova i finansija.

Međutim, posle samo osamnaest meseci bračnog živtoa, između Megan i Trevor javile su se brojne neprepostive nesuglasice, te je par podneo zahtev za razvod. Delimično je razlog tako brzog kraha zajedničkog života bila njihova udaljenost, jer je 2011. godine Megan dobila ulogu Rejčel Zejn u seriji "Suits", koja se snimala u Torontu, dok je Trevor ostao u Los Anđelesu. U avgustu 2013. godine dobili su razvod braka za koji nijedna strana nije proglašena krivom.

Ali, malo je poznato da su zapravo prvi problemi počeli još tri nedelje pre samog venčanja, kada je navodno Trevor sve vreme pio iz pljoske u jednom šou programu, zbog čega se Megan razbesnela. Izvor blizak ovom paru je tada otkrio da mu je konstantno slala poruke "spusti pljosku" i da izgleda "vrlo neprofesionalno", kao i da ju je bilo sramota zbog njegovog neprimerenog ponašanja.

Megan Markl se STIDELA prvog muža: Svadba je trajala 4 dana, a od njega je zahtevala da potpiše šokantan TRUDNIČKI UGOVOR

EPA

 

Megan Markl je u braku s britanskim princem Harijem od 2018. godine, a nakon venčanja par je dobio titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa. U međuvremenu su postali i ponosni roditelje dvoje dece - Arčija i Lilibet. Konstantno privlače pažnju svetske javnosti zbog i te kako zategnutih odnosa sa ostatkom kraljevske porodice.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading