Ovo je žena koju je Toše Proeski najviše voleo: Njene PORUKE dugo su bile u pevačevom telefonu, a najmanje je pričao o njoj

Najžena Vesti 25.01.2023 10:41 0

Danas bi Toše Proeski napunio 42 godine

Ovo je žena koju je Toše Proeski najviše voleo: Njene PORUKE dugo su bile u pevačevom telefonu, a najmanje je pričao o njoj

Printscreen/Youtube

Detalji o životu čoveka kog je voleo ceo region ne prestaju da intrigiraju javnost, a ovo je žena za koju se, navodno, smatra da je bila njegova jedina prava ljubav.

Manekenka Blagica Beti Micova i Toše Proeski upoznali su se 1998. godine.

Danas je udata i ima sina.

Njihova veza trajala je do početka 2002. godine, pod pritiskom popularnosti je prekinuta. Nakon njegovog evrovizijskog nastupa 2004. godine ponovo su se pomirili, pa prekidali... Vezu su završili 2006. godine.

Ipak, prijatelji Tošeta Proeskog kažu da su njih dvoje uvek bili u kontaktu, da joj je Toše slao karte za sve svoje koncerte. Pisalo se čak da su njihove poruke čuvane u Tošetovom telefonu i nekoliko godina nakon tragičnog udesa. 

 

- Znam da javnost želi da zna detalje moje ljubavi sa Tošom, ali nijednom do sada nisam dala intervju i nisam otkrila našu privatnost. To će tako ostati zauvek - rekla je Blagica u intervjuu za makedonske medije 2014. godine.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading