Isplivali NOVI DOKAZI o prevari: Pike je Šakiru PREVARIO sa ovim TOP modelom, pevačica nije bila SVESNA nekih stvari

Vesti 21.09.2022 20:15 0

Vest da se rastaje jedan od najskladnijih slavnih parova, Šakira i Žerar Pike, šokirala je planetu.

Isplivali NOVI DOKAZI o prevari: Pike je Šakiru PREVARIO sa ovim TOP modelom, pevačica nije bila SVESNA nekih stvari

Tanjug/Ap

Par je delovao skladno i srećno, a kada je klupko počelo da odmotava, isplivala je istina da su pevačica i fudbaler već dugo bili u lošim odnosima.

Pikeovi prijatelji tvrde da je fudbaler bio potčinjen u odnosu sa pevačicom, te i da mu je stalno šefovala.

"Svi prijatelji Pikea su Šakiru zvali 'šefica' jer očigledno nije imala baš dobar odnos s njegovim prijateljima. Nikada se nije družila s njima, čak ni s ostalim suprugama igrača Barselone. I to je od početka bio problem za slavni par. Šakira se nije osećala prijatno u Barseloni, a glavni problem bio je taj što ovde nije imala prijatelje. Najbolja prijateljica joj je bila bivša svekrva, majka Žerara Pikea, a ni s njom sada više nije u dobrim odnosima. Sa Šakirom nije bilo lako živeti", rekla je novinarka Lorena Vaskez u jednom TV šou programu, prenosi španska "Marka".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli)

 

S druge strane, brojne su glasine da je razlog rastanka fudbalerovo neverstvo. Španski mediji su preneli da se Pike viđao sa dvadesetogodišnjom studentkinjom, koja je radila kao hostesa u Barseloni, a njen identitet za sada nije otkriven. Sada stiže informacija da se fudbalski as viđao i sa manekenkom Bar Rafaeli.

 "Pre nekoliko dana pričao sam s bliskom prijateljicom Bar Rafaeli koja je i moja prijateljica već dugo godina i ona mi je potvrdila da su bili zajedno i da je zbog njena manekenka išla u Barselonu", izjavio je fotograf Džordi Martin i dodao da je te informacije prosledio Šakiri.

"Šakira dobija puno novih informacija i saznaje stvari kojih uopšte nije bila svesna", tvrdi on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli)

 

Podsetimo, kolumbijska pevačica i španski fudbaler upoznali su se na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2010. godine, u Africi, a čitav svet od tada je pomno pratio dešavanja u njihovom odnosu.

Godine 2012. Šakira i Pike dobili su starijeg sina Milana, a 2015. i mlađeg Sašu. Popularni par 12 godina je proveo u vanbračnoj zajednici.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading