Dupla RADOST u kući Rokvića: Sada su i Bojana i Nikola objavili PRELEPE vesti, čekaju još jedno dete!

Vesti 05.08.2022 14:25 1

Nakon što su Marko i Sara Rokvić objavili da čekaju drugo dete stigla je još jedna radosna vest za porodicu legendarnog pevača.

Dupla RADOST u kući Rokvića: Sada su i Bojana i Nikola objavili PRELEPE vesti, čekaju još jedno dete!

Printscreen/Instagram

Naime, Nikola Rokvić i Bojana Barović uskoro će poželeti dobrodošlicu svom trećem detetu, saznaje Republika.

Bojana i Nikola već imaju šestogodišnju ćerku Leonu i trogodišnjeg sina Simeona, a još uvek nije poznato da li u porodicu stiže ćerka ili sin.

Nikola i Bojana su se upoznali u rijalitiju “Survivor“.  Iako su na početku veze imali različita iskušenja, kada su morali da održavaju ljubav na daljinu, već celu deceniju oni se vole istim intezitetom. Bojana i Nikola često ističi da su zahvalni što su pronašli jedno drugo i na tome što imaju zdravu porodicu.

“Svako jutro kad se probudimo zahvalimo Bogu što smo zdravi, to je u ovo vreme dovoljno. Nikola je veoma posvećen veri, a i ja pored njega, oboma nam je ona vrlo važna sad kad imamo porodicu. Ona je stub i institucija, neizostavni deo srpske porodice. Bitno nam je da u tom pravcu usmerimo i decu jer to daje stabilnost. Ubeđena sam da je čoveku bez vere, posebno u ovako teškim i izazovnim vremenima kao što je ovo današnje, izuzetno teško. Nama je pomogla da se sačuvamo“, ispričala je Bojana nedavno za “Gloriju“,a Nikola se nadovezao da je to za njega osnova.

 

 

“Svakog dana i svakog trenutka shvatam koliko je bitno da u životu budemo zahvalni na svemu onome što imamo: na zdravoj porodici, deci, dobrom poslu, jer sve to može da se promeni ili nestane. Trudim se da živim po hrišćanskim načelima, da budem što bolji, ali i da kao javna ličnost koja ima mogućnost da utiče na ljude to iskoristim u plemenite svrhe“, rekao je pevač koji je otkrio jednu zanimljivost koja spaja njega i suprugu.

Nikolin brat Marko i njegova supruga Sara ne kriju sreću što će postati roditelji još jednom.

"Kakvo iznenađenje, jer želja je ispunjena!!! Kada je Despot bio u stomaku želeli smo dečaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali devojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima", poručila je ponosna trudnica i dodala:

"Pored prvih, najvažnijih vesti da su trudnoće u redu i da je sa bebama takođe sve u redu, ovo su neke lepe sporedne stvari koje smo želeli da podelimo sa vama, jer smo ovde sa vama godinama."

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
ivana
05.08.2022 15:17

Cestitke porodico Rokvic zbog prinove.