Ne želi da ČUJE za nju: Glumica je SELENI dala bubreg i bile su kao SESTRE, a sada joj je OKRENULA leđa

Vesti 04.08.2022 20:40 0

Američka pop zvezda se godinama bori sa lupusom, autoimunim oboljenjem. Zbog posledice bolesti bubrezi su joj bili otkazali, a život joj je bio ugrožen. Neophodna joj je bila hitna transplantacija.

Selena Gomez

Printscreen/ Instagram

Upravo, pre pet godina, Seleni Gomez bubreg je dala njena najbolja prijateljica i glumica Fransija Raise (34), devojka koja je došla tada kod nje u bolnicu i rekla da želi da joj bude donor. Kada se ispostavilo da su kompatibline, u tajnosti je uspešno urađena transplantacija, a ceo svet je bio oduševljen ovim nesebičnim potezom.

Fransija Raisa, mlada glumica, pokazala je na delu da je prijatelj kakav se može poželeti. Slavna pevačica joj se tim povodm obratila veoma emotivnom porukom na svom Instagram profilu.

- Svesna sam da su neki od mojih fanova primetili da sam se ovog leta povukla, bilo im je čudno zašto ne promovišem moju novu muziku, na koju sam jako ponosna. Saznala sam da moram na transplantaciju bubrega zbog lupusa. Sve je prošlo odlično i oporavljam se. To je bilo nešto što sam morala da uradim za svoje opšte zdravlje. Želim da se javno zahvalim svojoj porodici i neverovatnom timu lekara na svemu što su učinili za mene pre i posle operacije - rekla je Selena, a za Franciju je posebno istakla:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

- I na kraju, nema reči da opišem kako mogu da se zahvalim mojoj prelepoj prijateljici Fransiji Raisi. Dala mi je najveći dar i žrtvu donirajući mi svoj bubreg. Neverovatno sam blagoslovena. Volim te puno, seko. Lupus je i dalje veoma neshvaćen, ali napredak je postignut - zaključila je tada.

Samo nekoliko sati nakon toga oglasila se i hrabra Fransija.

- Beskrajno sam zahvalna Bogu što mi je verovao u tom procesu koji ne samo da je spasio nečiji život, već je i drastično promenio moj. Ovo je deo naše priče i uskoro ćemo je celu objaviti, ali ono što je trenutno najvažnije reći je da ovo nije naša jedina zajednička priča - napisala je ispod dirljive fotografije.

Izvori bliski mladoj pjevačici za "People" su otkrili da se njih dve smatraju sestrama.

'Njih dve su više od prijateljica, smatraju se sestrama. Prošle su mnogo toga tokom dugogodišnjeg druženja. Fransija je bila više nego srećna, kada je saznala da joj može donirati bubreg, ali htela je da sve to ostane u tajnosti.

Selena i Fransija upoznale su se davne 2007. godine, kada su tokom zajedničkog projekta u kompaniji Disney posetile dečiju bolnicu u sklopu jedne humanitarne akcije.

 

 

 

- Selena i ja bile smo u istoj grupi i jednostavno smo na prvu kliknule. Jako je volim, ona mi je poput sestre. Ona je jedna od najslađih osoba koje poznajem. Toliko je nežna i jednostavno ne znam od kuda se stvorila, ali drago mi je da jeste - istakal je Fransija 2013. godine.

Obe su istakle da nije prošao nijedan njihov rođendan il neki drugi važan dan, a da nisu bile zajedno. Takođe, Fransija je bila i najveća podrška Seleni kada je raskinula sa Džastinom Biberom.

Inače, Francia je svoj glumački talent imala prilike pokazati još pre 17 godina, kada je dobila ulogu u seriji 'Over there', nakon čega je usledila uloga u filmu 'Bring it on: All or nothing'

O bolesti u javnosti progovorila 2015. godine

Selena je prvi put upoznala javnost sa time da boluje od lupusa 2015. godine, kada je rekla da joj je dijagnistikovan godinu ranije. Tada je otišla na prvo bolničko lečenje, ali mnogi su bili ubeđeni da time samo prikriva terapiju na klinici za lečenje bolesti zavisnosti. To je pevačicu baš pogodilo, pa je izjavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by President Joe Biden (@potus)

 

- Želim da kažem svima: ljudi, nemate pojma šta se stvarno dešava. Primam hemoterapiju!

Suškalo se da više ne govori sa Fransijom

U leto 2017. ona je Seleni spasila život dajući joj svoj bubreg, a iako se tad činilo da ih je to neraskidivo povezalo, situacija se drastično pogoršala. Mediji navode da su se njih dve posvadale kada je Fransis pokušala da pomogne Gomezovoj, koja se posle operacije vratila starom životu i nastavila da konzumira alkohol i vodi nezdrav život. Pevacica nije htela da je sasluša i navodno je prekinula svaki kontakt sa prijateljicom.

Francia ju je napala jer joj je stalo do nje i puno je voli. Rekla joj je da ona živi nezdravo i i da je zabrinuta za nju. Međutim, Seleni se to navodno nije dopalo. Selena i ne krije da konzumira ova smrdljiva i štetna pića, pa je u intervjuu za Elle prilično nezrelo rekla, „Pa šta ako me neko vidi sa čašom vina? Baš me briga – ne krijem se. To je moj život.“ Selenu je komentar devojke koja ju je spasila toliko uvredio, da je ignoriše još od oktobra 2018. godine - priča izvor blizak pevačici.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading