"Ponovo se osećam kao ŽENA": Preživela je TRI MOŽDANA udara, doktori su joj dali 10 minuta ŽIVOTA, sada kaže da se OPET oseća kao svoja

Vesti 03.08.2022 11:25 0

Izjasnila se prošle godine da je nebinarna osoba, a sada je izjavila da se ponovo oseća kao žena. Čuvena pevačica Demi Lovato napomenula je da je ona veoma promeniljiva osoba.

"Ponovo se osećam kao ŽENA": Preživela je TRI MOŽDANA udara, doktori su joj dali 10 minuta ŽIVOTA, sada kaže da se OPET oseća kao svoja

Profimedia

Demi Lovato je u julu 2021. rekla da se ne oseća ni kao žena ni kao muškarac. A na pitanje voditeljke podkasta "Spout" Tamare Die kako bi objasnila upotrebu zamenice "oni" u kontektu priče o nebinarnim osobama, odgovorila je:

"Da, dakle, oni su, hm, zapravo sam ponovo usvojila zamenicu ona/nju". Ja sam vrlo promenjiva osoba. Prošle godine sam osetila da je moja energija bila uravnotežena u mojoj muškoj i ženskoj strani. Na primer, kada je trebalo da koristim javni toalet i kada bi trebalo da izaberem u koji da uđem, u onaj za žene ili onaj za muškarce, nisam mislila da postoji pravi izbor za mene jer se nisam osećala nužno kao žena, ali nisam se osećala ni kao muškarac. Jednostavno sam se osećala kao čovek. I to je ono što su "oni" za mene. Radi se samo o tome da se u svojoj suštini osećaš kao ljudske biće".

Naglasila je da se ponovo oseća kao žena. Demi Lovato je uvek otvoreno pričala o svojoj seksualnosti pa je u martu prošle godine u podkastu Džoa Rogana rekla da je panseksualka.

"Fluidna sam, a jedan deo razloga zašto sam tako fluidna je taj što sam bila jako zatvorena", istakla je protivuurečnosti svoje ličnosti. Dodala je i da joj je svejedno kada je reč o tome ko je više privlači- žene ili muškarci.

Profimedia

 

Demi Lovato je 2021. u najavi dokumentarne serije "Dancing With The Devil" ("Plesa sa đavolom") koja će premijerno biti prikazana 23. marta, ispričala šta joj se dogodilo nakon što se 2018. predozirala.

"Imala sam tri moždana udara, imala sam infarkt. Lekari su tada rekli da mi je ostalo pet do 10 minuta života", rekla je dok je njena prijateljica poručila: "Da li pričamo o he**inu . Da li o tome pričamo?".

Kako se veruje, Demi Lovato se predozirala upravo ovom vrstom droge. Pevačica i glumica u dokumentarnoj seriji upoređuje sebe sa mačkom jer je mnogo puta preživela, a zna se da se za ovu vrstu životinja kaže da imaju devet života.

"Znate, ja živim deveti život. Spremna sam da se ponovo bavim onim što volim, a to je muzika", poručila je.

O posledicama onoga što je doživela rekla je: "Imam oštećenje mozga i danas se borim sa posledicama. Ne vozim automobil jer imam problem sa vidom". Dodala je da je dugo imala poteškoće sa čitanjem: "Zaista je bila velika stvar kada sam uspela da pročitam knjigu, recimo, dva meseca kasnije jer mi je vid bio toliko zamagljen".

Profimedia

 

"Prešla sam liniju koju pre toga nisam prelazila", prokomentarisala je uzimanje prekomerne doze narkotika.

U seriji o Demi Lovato i njenim naporima da se izbori sa "demonima" pričali su njena porodica i prijatelji Kristina Agilera i Elton Džon, a ona je saopštenju povodom dokumentarca izjavila:

"Prošle su dve godine otkako sam se suočila licem u lice sa najmračnijom tačkom u svom žiovtu, ali sam sada spremna da podelim priču sa svetom. Prvi put ćete, sa moje tačke gledišta, moći da vidite kako se odvijala moja borba i trajno isceljenje. Zahvalna sam što sam uspela da pređem ovo putovanje, suočim se sa prošlošću i konačno je podelim sa svetom".

Demi je 24. jula pred koncert u Nju Džersiju, prevezena u bolnicu u Los Anđelesu zbog predoziranja. Vatrogasna služba LA potvrdila je za magazin "Rolling Stone" da je odgovorila na hitan poziv iz njenog doma.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading