Ovo je SESTRA Jelene Marjanović, kažu da je ISTA Sindi Kraford: Sada je poznati SVETSKI model, a nekada je trpela maltretiranje

Vesti 22.07.2022 15:58 0

Danas je odjeknula vest kao bomba u srpskoj javnosti da je Zoran Marjanović proglašen krivim za ubistvo svoje je supruge i poznate pevačice Jelene. Presuđena mu je kazna od 40 godina zatvora!

Ovo je SESTRA Jelene Marjanović, kažu da je ISTA Sindi Kraford: Sada je poznati SVETSKI model, a nekada je trpela maltretiranje

NajŽena/ Ilustracija

Bojana Krsmanović jedna je od najlepših sprskih modela, za koju su sve više zainteresovani strani dizajneri, tako da će se za njeno ime tek čuti u svetu u punom sjaju! Međutim, našoj javnosti je poznata i po tome što je sestra od strica ubijene pevačice Jelene Krsmanović.

Jedan je od najuspešnijih domaćih top modela, tako da živi i radi najviše u inostranstvu, a premda je uspela da se nađe na naslovnim stranama brojnih eminentnih časopisa, te da postane zaštitno lice prestižnih brendova, ostala je veoma prizemna.

- Što je čovek uspešniji treba da bude prizemniji i normalniji. Nikada se ne bih uobrazila - ispričala je ona pred kamerama emisije "Ekskluzivno", predstavljajući svoj glamurozni život posve normalno, odbijajući da iznese brojne pikanterije vezane za pripadnike svetskog džet-seta sa kojima je povezuju novinari nakon što fotografije sa privatnih žurki završe u novinama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana)

 

Ipak, ono što je najviše oduševilo ceo region je to što je bez problema pričala o raznim kampanjama koje je radila, ali nije želela da pravi sebi marketing pričama o ubistvu sestre od strica Jelene Marjanović Krsmanović.

- Neću da pričam na tu temu. Ne mogu. Ne pričam o toliko privatnim stvarima - istakla je jednom prilikom.

Često je nazivaju novom Sindi Kraford, a lepotica iz Beograda i te kako gradi ne samo karijeru u regionu, već je za nju čuo i svet.

Porede je kako sa Sindi, tako i sa Sofijom Loren, a u svet mode ušla je sa samo 14 godina zahvaljujući sestri koja je dizajnerka. Međutim, početak nije bio lak. Kako je sama svojevremeno priznala, u školi su je drugari ismevali zbog visine i malog broja kilograma. Kada je sa 15 godina dobila prvi angažman u inostranstvu, na Nedelji mode u Atini, počela je da stiče samopouzdanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana)

 

Bojana koja često dolazi u rodni Beograd pre nego što je uplivala u modni svet rekla je koleginicama na fakultetu da će "uspeti i da planira da proslavi svoje ime".

Što je rekla, to je i učinila, krenula je od jasne odluke i stigla do cilja. Čim je rešila da će uspeti, usledile su kampanje za "Guess" , "Lise Charmel Antinea" i čuveni "Sport illustrated" koji ju je spojio sa Irinom Šajk, ali i sa Ešli Grejem.

Ona je, inače postala prva Srpkinja koja je nakon Ane Ivanović sarađivala sa čuvenim brendom. "Sport illustrated" joj je dao nadimak Bo i proglasio jednom od najboljih debitantkinja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana)

 

Nakon što se dokazala u Evropi, Bojana je poželela da osvoji i Ameriku, pre svega Njujork koji je jedan od svetskih centara mode.

Bojana najveći deo vremena provodi u inostranstvu snimanjući kampanje za kupaće kostime, a ne libi se da svoje raskošne obline pokaže i na Instagramu.

Inače, Bojani su pojedini ljudi iz sveta mode sugerisali da smrša zbog karijere, ali ona je na to nikad nije pristala, te su vremenom upravo obline postale njen zaštitni znak, ali i mladež kod usne kao što ga ima Sindi Kraford.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading