"Bolest mi se VRATILA zbog DIJETE": Kim Kardašijan je BRZO smršala, a onda je osetila OGROMNE posledice

Vesti 08.07.2022 16:25 0

Dijeta Kim Kardašijan zbog koje joj se bolest vratila.

"Bolest mi se VRATILA zbog DIJETE": Kim Kardašijan je BRZO smršala, a onda je osetila OGROMNE posledice

Printscreen/ Instagram

Kim Kardašijan se svojski potrudila na ovogodišnjoj Met Gali dobije visoke ocene, to jest da uđe u haljinu vrednu pet miliona dolara u kojoj je legendarna Merilin Monro u maju 1962. pevala Džonu Kenediju "Srećan rođendan, gospodine predsedniče“.

Kako bi joj to pošlo za rukom, Kim je morala da smrša osam kilograma. Kreaciju je nosila samo prilikom šetnje crvenim tepihom. Pazila je na svaki pokret kako se šest decenija stara tkanina ne bi oštetila, a čim je ušla u muzej, obukla je repliku.

Kim koja inače ne jede mesto, kako bi uspela da smrša za tako kratko vreme promenila je ishranu. Konzumirala je namirnice životinjskog porekla, a zbog toga joj se, kako kaže, vratila psorijaza. Psorijaza je hronična, recidivirajuća, neinfektivna bolest kože, koja se može manifestovati na različite načine. Kinički se manifestuje kod genetski predisponiranih osoba izloženih kontinuiranom delovanju provokativnih faktora.

"Psorijaza mi je izbila po koži i dobila sam psorijatični artritis pa nisam mogla da pomeram ruke. Bilo je izrazito bolno i morala sam da idem kod reumatologa, koji mi je dao steroide. Bila sam potpuno izbezumljena", ispričala je Kim koja se vratila na stari režim ishrane. 

Faktori su brojni i neki od njih su:

  • infektivni agensi, bilo akutni (naročito kod dece i omladine)
  • stres
  • hronična mikroiritacija (pritisak, povrede, izloženost određenim materijama)
  • gojaznost
  • lekovi

"Ponovno sam prestala da jedem meso i smirilo se", rekla je Kim za "Allurre" magazin i priznala da koristi botoks između, ali u malim količinama. Starleta tvrdi tvrdi da nikad nije ubrizgavala filere i da uopšte ne koristi veštačke trepavice.

 

 

"Nikada nisam imala ekstenzije trepavica. Nikad nisam ništa napravila. Danas imam samo malo maskare. Nikada nisam ubrizgavala filere u obraze. Nikada nisam napumpala usne", tvrdi Kim.

Pisalo se da je Merlinkina haljina za Kim ipak bila preuska, i da ju je uništila, međutim muzej koji čuva ovaj modni unikat vredan blizu pet miliona dolara demantovao je te navode.

"Nošenje haljine Kim Kardašian je bilo vrlo osporavano, ali ostaje činjenica da je nije, ni na koji način, oštetila u kratkom vremenu koliko je nosila na Met Gali“, navodi se u njihovom saopštenju.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading