Klint Istvud ima 92 GODINE i energiju DEČAKA: Zbog ove TRI navike i dalje se oseća NEVEROVATNO!

Vesti 29.06.2022 15:06 0

Klint Istvud važi za holivudsku ikonu, a osim što je u svetu glume od 1955. godine, i danas impresionira publiku svojom vrhunskom formom

Klint Istvud ima 92 GODINE i energiju DEČAKA: Zbog ove TRI navike i dalje se oseća NEVEROVATNO!

Foto: AP

 Dok se mnogi pitaju kako je i dalje tako zdrav i prepun energije, on se kune u tri pravila.

Istvud, koji je poslednjeg dana maja proslavio 92. rođendan, uvek se držao svoje forme tela, a još kao 19-godišnjak je dizao tegove, prenosi "Eat This". I decenijama kasnije, nastavio je da se drži svoje rutine vežbanja, fokusirajući se i na ishranu. Iako su mu navike pomagale da održi zdravlje do 90-ih, one su prilično restriktivne i neće odgovarati svima. Evo o čemu se radi.

Njegov fokus je na njegovoj telesnoj masnoći

Istvud je dao intervju za Muscle & Fitness 1991. godine, koji se još uvek može naći na internetu. Između ostalog, Istvudov doktor u to vreme se osvrnuo na njegove navike u ishrani i rutinu vežbanja. „Istvudova telesna mast je manja od 10 odsto“, rekao je dr Hari Demopulos.

Istvud je takođe prokomentarisao ovo, rekavši: „Nikada nisam imao mnogo fizičkih mana, ali sam uvek bio prilično uredan u pogledu ishrane. dr. Demopulos je takođe prokomentarisao glumčevu ishranu u to vreme: "Istvud se drži ishrane sa malo masti i visokim sadržajem proteina. Takođe pazi na nivo holesterola", rekao je, podsećajući da je njegov otac, "čovek od mesa i krompira", umro u ranog uzrasta.od kardiovaskularnih bolesti.

Izbegava šećer i alkohol

Prema Health Fitness Revolutionu, Istvud izbegava dodavanje šećera kad god može, nešto što mu je najverovatnije pomoglo da održi tako dobro zdravlje. "Klonite se ugljenih hidrata, posebno bogatih deserta. Držite vagu u svom kupatilu. Odmarajte se kako treba. Pokušajte da budete optimisti. Jedite voće i sirovo povrće. Uzimajte vitamine. Preskočite pića puna šećera. Izbegavajte previše alkohola", kaže Istvud.

On zapravo ne jede iz zadovoljstva

Svakako ne preporučujemo da ovo usvojite. U intervjuu za časopis Men's Health, sin Klinta Istvuda, Skot, prokomentarisao je ishranu svog oca.

„Moj tata ne jede iz zadovoljstva“, rekao je Skot, „jede losos i smeđi pirinač za doručak. Pretpostavljam da sam to nasledio od njega. Da mogu da uzmem pilulu koja mi daje sve hranljive materije koje su mi potrebne, ja bih verovatno odustao od hrane", rekao je on.

Iako su neke od ovih navika izuzetno zdrave, ipak ne treba preterivati. 

BONUS VIDEO

 


 

Komentari (0)
Loading