Porotnik OTVORIO dušu nakon suđenja Depa i Herd: "Kakva luda žena! Reći ću vam TAČNO u kom trenutku smo shvatili da LAŽE!"

Vesti 04.06.2022 10:13 1

Kako je uspostavljala kontakt očima - to mi je bilo krajnje neugodno, a sve što je govorila na sudu bilo je teško sr**e, dodao je.

Porotnik OTVORIO dušu nakon suđenja Depa i Herd: "Kakva luda žena! Reći ću vam TAČNO u kom trenutku smo shvatili da LAŽE!"

Profimedia

Muškarac koji tvrdi da je bio jedan od sedmoro porotnika na suđenju za klevetu Džonija Depa i Amber Herd tvrdi kako je glumica nepouzdana osoba sklona geslajtningu, te dodaje kako je upravo ona bila ta koja je poticala bračno nasilje.

Geslajtning je izluđivanje - vrsta mentalnog nasilja koje se manifestuje tako što se informacije manipulišu od strane napadača s ciljem da žrtva tog nasilja počinje da sumnja u svoje pamćenje, opažanja i percepciju stvarnosti.

Iako imena porotnika moraju ostati zapečaćena godinu dana nakon suđenja, dopušteno im je da se dobrovoljno izjasne i podelei sopstvena iskustva o slučaju. Navodni porotnik svoje viđenje je objavio na TikToku.

- Amber je loše svedočila i porota je Depa smatrala potpuno verodostojnijim. Kad je lagala o doniranju novca u dobrotvorne svrhe, shvatili smo da laže o svemu - rekao je, prenosi Daily Mail.

amber

EPA

 

Podsetimo, Herd je obećala da će donirati polovinu iznosa od svoje brakorazvodne nagodbe vredne sedam miliona dolara neprofitnoj organizaciji ACLU (Američka unija za civilne slobode), ali njen glavni direktor Terens Doteri posvedočio je kako glumica to nikad nije učinila.

Anonimni porotnik pohvalio je Depovu advokaticu Kamil Vaskez rekavši kako je odradila sjajan posao, a bio je i prilično kritičan prema Amberinoj sestri Vitni, koja je svedočila za glumicu.

- Činilo se da podržava sestru iz puke obveze, kao da je i ona bila žrtva manipulacije... U svakom slučaju, nije izgledalo kao da sestra uopšte želi da bude u sudnici - izjavio je.

Upitan jesu li članovi porote mrzeli Herd, odgovorio je: "Ne, nisu je mrzeli, ali većina njih nije saosećala sa njom".

Muškarac je takođe objasnio kako pre početka suđenja nije bio lično informisan niti o Amber niti o Džoniju i smatra kako je baš zbog toga mogao biti prilično nepristran.

Porotnik OTVORIO dušu nakon suđenja Depa i Herd:

Foto: AP

 

- Ali čim je (Herd) počela da svedoči, kako je uspostavljala kontakt očima - to mi je bilo krajnje neugodno - do te mere da više nisam uopšte mogao ni da gledam u nju. Samo bih je pozorno slušao, a sve što je ona govorila bilo je teško sr**e. Iznenadilo me kako su svi posle suđenja komentarisali upravo taj njen čudan kontakt očima... Amber Herd, kakva luda žena - rekao je.

- Nisam siguran jeste li primetili koliko je Amber Herd 'geslajtirala' Džonija Depa. Nikad nije priznala da je pogrešila. To se vidi i po tome kako je razgovarala s njim na snimcima, nikad mu nije priznala da je išta učinila. I taj narativ prenela je na suđenje...

Osećam da ljudi nose svoje lične istine u grob kad ne mogu priznati da su krivi. Mislim da baš to sad radi njen tim. Kreiraju klevetničku kampanju, samo kako ne bi morali da priznaju da su krivi. Ovo je očito njihov način na koji pokušavaju kandžama i zubima spasiti dostojanstvo Amber Herd - zaključio je anonimni porotnik.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Negromonte19
05.06.2022 09:34

Gabeljska Posla!