Od punijih pravi MANEKENE: Uz JELOVNIK NATAŠE BEKVALAC možete smršati do 10 kilograma za mesec dana

Vesti 21.09.2021 15:43 0

Ako ste sanjali o dijete uz koju ne morate da gladujete po celi dan, to je onda ova koju praktikuje Nataša Bekvalac. Uz treninge i korekciju ishrane koju ona koristi dovešćete svoje telo do savršenstva

Od punijih pravi MANEKENE: Uz JELOVNIK NATAŠE BEKVALAC možete smršati do 10 kilograma za mesec dana

Printscreen/Instagram

 

Pevačica Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepšu dama na našoj estradnoj sceni, ali ona je svakako i jedna od najzgodnijih! Lepa Novosađanka prkosi i mnogo mlađim devojkama, jer uspeva da održi vitku i besprekornu figuru.

Ali, naravno, ni ta linija ne može da dođe sama od sebe i preko noći, već su za to potrebne neke restrikcije, treninzi i način ishrane.

Pored napornih treninga koje redovno praktikuje, vodeća tajna njenog izgleda je poseban jelovnik Nataše Bekvalac, koja se hrani po principima atkinsonove dijete, koja je u poslednje vreme sve popularnija u nutricionističkom svetu.

Jelovnik Nataše Bekvalac uključuje sve vrste mesa, osim masne svinjetine, mlečne proizvode sa što manjim procentom ugljenih hidrata, povrće, jaja, kao i orašaste plodove (šaku dnevno).

Neophodno je da se tokom ove ishrane unese minimum 2 i po litra vode dnevno.

Ono čega se pevačica ipak odriče su testa, pirinač, grašak, pasulj, paste i svi ostali izvori skroba koji se malo teže vare.

Šest dana u nedelji morate izbegavati ugljene hidrate i skrob, dok su sedmoga dana oni dozvoljeni, sve izuzev slatkiša.

Reč je o planu ishrane koji efikasno topi masti, a ukoliko ga kao pevačica kombinujete sa aktivnim treningom kako biste očuvali mišićnu masu, možete izgubiti čak deset kilograma za mesec dana.

Komentari (0)
Loading