Sofija LOREN tvrdi da je ova BILJKA eliksir LEPOTE: Svaka žena treba da je ima jer pored nje nikada nećete izgledati UMORNO

Vesti 18.05.2022 12:26 0

Kada ovo izjavi najlepša žena na svetu, onda ovaj savet svakako treba poslušati

Sofija LOREN tvrdi da je ova BILJKA eliksir LEPOTE: Svaka žena treba da je ima jer pored nje nikada nećete izgledati UMORNO

Shutterstock

Koliko god da investirate u skupu kozmetiku, pijete i više nego dovoljno vode, odmarate se, masirate lice, modri kolutovi oko očiju i naduti jastučići nikako da odu. 

Prirodna alternativa najveće lepotice u istoriji, rešava ovaj problem bolje nego bilo koji kupljeni prepart za lice.


Tajnu svoje lepote i svežine otkrila je svetu, čuvena glumica Sofija Loren. Kako kaže, muku je mučila sa podočnjacima, koji su se samo pogoršavali zbog stresnog glumačkog načina života i pod teretom teške profesionalne šminke. 

 

 

Otkrila je prirodno i pre svega jeftino rešenje koje bi trebala svaka žena da proba, a reč je o čuvenoj - nani. 

Sveži listići su savršeno oružje u borbi protiv tamnih krugova oko očiju i jastučića na donjim i gornjim kapcima,a priprema je i više nego jedostavna. 

Listiće nane operite pa osušite ubrusom i stavite nekoliko njih u blender, pa ih ispasirajte. Ova začinska biljka ima veoma vlage u svojim listovima, te že da se ova smesa veoma brzo pretvori u pastu bez dodatnog dodavanja tečnosti. 

 

 

Nanesite područje ispod očiju i ostavite da deluje oko deset minuta. Kada smesa odstoji, sperite je sa kože mlakom vodom i nastavite sa svojom redovnom rutinom nege.

Takođe, nana se može i zamrzavati, te je stavite u kesu sa hermetičkim zatvaračem a onda je zamrznite i na taj način ćete uvek imati ruci ovu moćnu biljku koja će vas spasiti umornog izgleda.

 

Komentari (0)
Loading