Potresna ispovest poznate GLUMICE: Sina mi zlostavljaju jer nosi HALJINE, moje dete pati!

Vesti 30.04.2022 11:45 1

Megan Foks je otovoreno pričala o tome koliko joj je teško jer njen sin trpi zlostavljanje u školi

Potresna ispovest poznate GLUMICE: Sina mi zlostavljaju jer nosi HALJINE, moje dete pati!

Profimedia

Glumica je u braku s glumcem Brajanom Ostinom Grinom dobila tri sina. U nedavnom intervjuu za britanske medije glumica je govorila o svojoj deci, a zaplakala je govoreći o tome kako njenog najstarijeg sina zlostavljaju u školi jer voli da nosi haljine.

Megan je već ranije javno rekla da podržava svoje sinove u njihovoj želji da nose suknje i da je prilično otvorena i liberalna u njihovim odlukama, uprkos činjenici da su još mali. Međutim, Megan je sada rekla da joj srce slama okrutnost dece s kojom njen sin ide u školu.

"Imam dete koje pati. Jako sam zabrinuta zbog toga, volela bih da čovečanstvo ne bude takvo. Još kad je imao samo dve godine, haljine su mu bile draže od pantalona", rekla je Megan Foks o svom devetogodišnjem sinu za Glamour UK.

Odabir odeće svog sina, kaže, doživljava kao način izražavanja. Glumica je dodala da je pročitala mnoge knjige o rodnom identitetu, uključujući knjige koje su napisale transrodne osobe.

"Neke od knjiga kažu da možeš biti dečak i nositi haljinu. Možete se izraziti kroz svoju odeću kako god želite. To čak ne mora imati ikakve veze s vašom seksualnošću, rekla je Megan.

Foks takođe kaže da je godinama radila na tome da podstakne Nou i njegovu braću, Džurnija i Bodija, da prihvate ono što jesu. Nažalost, drugi ljudi imaju problema sa njihovim izborima. Takođe je dodala da joj je jako teško jer je često zbog posla odvojena od dece.

"Volela bih da  mogu stalno da ih vodim sa sobom, to bi olakšalo stvari. Teško mi je, ne samo zbog pritiska društva, nego i zato što sam odvojena od njih. Oni su moj DNK', dodala je.

Megan ima tri sina s bivšim suprugom od kojeg se razvela prošle godine nakon 10 godina braka. U međuvremenu, glumica se verila za repera Mašin Gan Kelija.

Komentari (1)
Loading
zoran
30.04.2022 19:49

Od majke budale, ne može bolje dete...