Naš poznati glumac Neboša Dugalić ima PETORO dece: Njihova imena su NEOBIČNA i simbolična, a za neka verovatno niste ČULI!

Vesti 17.08.2022 18:40 0

Nebojša Dugalić godinama čuva svoj privatan život, trudeći se da svoju porodicu drži daleko od očiju javnosti

Naš poznati glumac Neboša Dugalić ima PETORO dece: Njihova imena su NEOBIČNA i simbolična, a za neka verovatno niste ČULI!

Printscreen/Youtube

Iako je u srećnom braku više od dve decenije, glumac više voli da priča o svom poslu i nikada ga nisu pratile intrige, ni skandali.

Poštovaoci njegovog lika i dela znaju  da Nebojša u braku sa Draganom ima petoro dece, tri sina i dve ćerke. Svi voe miran život i ne trude se da privuku pažnju novinara. Ipak, zanimljivo je da su Dugalić i njegova supruga odlučili su da deci daju i pomalo neobična imena, a verujemo da će baš ona biti interesantna i budućim roditeljima.

Jana i Bogdan i nisu tako retka imena, ali ostalo troje dece imaju poprilično nesvakidašnja - Vidan, Kalin i Ilina.

Ime Vidan simbolizuje svetlost, Kalin, kao i ženško ime Kalina, nastalo je prema nazivu biljke kalina, dok je Ilina ženska verzija imena Ilija koje ima božansko značenje i u prenesenom značenju znači "onaj koji je Božiji izaslanik".

- Nekada za porodicu imam više vremena, nekada manje, ali može se sve postići ako je čovek odgovoran i istrajan. Važno je da deca znaju da ste im uvek mesto sigurnosti i oslonca. Roditeljstvo, naročito ako je porodica brojna, traži i odricanja, pa je moja supruga Dragana, koja je takođe glumica, svoju karijeru podredila njima. Shvatili smo da je veoma važno da nam deca odrastaju uz roditelje. Porodica je ulog važniji od bilo kakve profesije - rekao je svojevremeno Dugalić u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading