Princ Vilijam otkrio detalje iz DETINJSTVA: Nikada nije govorio o tome, a ZASLUGE pripisuje pokojnom princu Filipu i ocu

M. G. Vesti 14.04.2022 21:51 0

Vojvoda od Kembridža, princ Vilijam, komentarisao je odakle potiče njegova velika ljubav prema prirodi

Princ Vilijam otkrio detalje iz DETINJSTVA: Nikada nije govorio o tome, a ZASLUGE pripisuje pokojnom princu Filipu i ocu

Shutterstock

Vojvoda od Kembridža govorio je o svom detinjstvu sa glumicom Kejt Blanšet u novom audio intervjuu. Princ je otkrio odakle potiče njegova strast prema životnoj sredini, on je pripisao zasluge ocu i dedi, princu Čarlsu i princu Filipu, rekavši da su oni probudili u njemu interesovanje za svet prirode.

Razmišljajući o detinjstvu, Vilijam se nostalgično prisećao.

- Mislim da su moj deda i moj otac, koji su na neki način imali duboku strast i interesovanje prema prirodi dugi niz godina, izazvali moje interesovanje i radoznalost. Tako odrastajući, bio sam okružen nekom vrstom avanture i idejom da istražujem i budem u bašti. Provodio sam sate na drveću, skrivajući se u jazbinama. - priča Vilijam, prenosi britanski Hello.

Vilijam je tokom razgovora izrazio nadu u budućnost, rekavši da veruje da mogu da se preduzmi veliki koraci u rešavanju klimatskih i ekoloških pitanja.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading