Princ Vilijam i Kejt Midlton su ODBILI Bekamov poziv na venčanje: Procurela INFORMACIJA zašto kraljevski par nije prisustvovao VELIKOJ ceremoniji

K.Ć. Vesti 11.04.2022 11:40 1

Bruklin Bekam i Nikola Pelc venčali su se što je bio veliki društveni događaj

Princ Vilijam i Kejt Midlton su ODBILI Bekamov poziv na venčanje: Procurela INFORMACIJA zašto kraljevski par nije prisustvovao VELIKOJ ceremoniji

EPA

Uprkos primljenom pozivu, princ Vilijam i princeza Kejt nisu se pojavili na ceremoniji. U pozadini se pojavljuje određena teorija koja može da ukaže i zašto se nisu pojavili na zabavi sina Dejvida i Viktorije Bekam.

Venčanje Bruklina Bekama i Nikole Pelc je dugo najavljivano. Zanimljivo, nedugo nakon što se ispostavilo da će par stati na ludi kamen, sve informacije o ovoj ceremoniji počele su da stižu u medije, a pojedini mediji su počeli da pišu da je par već u braku.

Trebalo je da uljuljka budnost štampe kako bi se mlada i mladoženja u miru pripremili za veliki dan. Kako se ispostavilo, venčanje je održano tek prošlog vikenda. Trodnevno venčanje održano je kod očeve neveste vredne 76 miliona dolara. Rečeno je da je cela ceremonija ukupno koštala 3,5 miliona dolara. Mladi par je tog dana pratilo 300 gostiju. Princ Vilijam i princeza Kejt nisu prisustvovali ovoj svečanosti.

Dejvid i Viktorija Bekam su 2011. bili gosti na venčanju princeze Kejt i princa Vilijama . Stoga su odlučili da uzvrate i pozvali su par na ceremoniju venčanja svog sina. Oni se, međutim, nisu pojavili na ceremoniji. Daili Mail izveštava:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

- Dejvid i Viktorija su pisali Vilijamu i Kejt pozivajući njih i njihovu porodicu na venčanje njihovog sina. Princ je odgovorio da ne mogu da prisustvuju ceremoniji i poželeo im sve najbolje.

Bivši fudbaler se pojavio i na venčanju Megan Markl i princa Harija . Kako prenosi Dejli mejl, počele su da se pojavljuju teorije da porodica Kembridž nije prihvatila poziv jer je želela da izbegne susret sa Saseksovima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

- Dejvid poznaje kraljevsu porodicu dugi niz godina, dele ih veoma jaka veza i bili su njihov izbor za svatove. Uvek se radilo o Vilijamu i Kejt, nikada o Megan i Hariju – kaže doušnik „Dejli mejla”.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)
Loading
fefe
11.04.2022 13:51

imo proliv?