"Živim kao ZVER": Bila je NAJLEPŠA glumica, zarađivala je MILIONE, sve je to ODBACILA i sada se više ni ne UMIVA

J.V. Vesti 19.11.2023 12:06 0

Kameron Dijaz (49) otišla je u "penziju" i retko se pojavljuje u javnosti, zato svaki njen izlazak izlazak i intervju izazovu veliko interesovanje

"Živim kao ZVER": Bila je NAJLEPŠA glumica, zarađivala je MILIONE, sve je to ODBACILA i sada se više ni ne UMIVA

Profimedia

Zvezda popularnog filma "The Holiday" gostovala je u BBC-ovom podkastu "Rule Breakers" koji vodi Mišel Vizaž i otkrila koliko se njen život promenio otkad je 2014. napustila zabavnu industriju. Rekla je da smatra da je povukla pravi potez iako je u međuvremenu odbila ponude za snimanje filmova vredne oko 100 miliona dolara.

- Upala sam u holivudsku zamku, i postala žrtva svih eksploatacija kojima su žene podvrgnute. Verovala sam u sve te pogrešne stvari i dozvoljavala da me tretiraju kao objekat, apsolutno - rekla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

 

- Teško je iz tog ugla ne gledati sebe, ne upoređivati se s drugima i ne osuđivati svoj izgled. Ja ne moram više da brinem kako izgledam. Izgled mi je bukvalno poslednja stvar o kojoj razmišljam, tokom dana mi ne padne na pamet. Živim kao zver, ne umivam se. Imam milion nekih kozmetičkih preparata i svi skupljaju prašinu na policama", rekla je ona.

"Možda dva puta mesečno uzmem neku kremu, namažem je i pomislim - pa da, valjda je ovo dovoljno, radiće i ako je stavim samo jednom? Jednostavno nisam trenutno u situaciji da trošim bilo koju količinu energije na izgled", rekla je ona.

Kameron više ne brine da li je "drugima" lepa, već uživa u životu!

Inače, Dijaz je od 2015. u braku s muzičarem Bendžijem Madenom (42) iz benda "Good Charlotte" i imaju ćerku Radiks (2). Bivša glumica je iznenadila javnost kada je objavila lepu vest o prinovi u januaru 2020. jer je ranije govorila da ne razmišlja o majčinstvu.

Kameron i Bendži su ćerku dobili uz pomoću surogat majke.

Iako Kameron izbegava javna pojavljivanja, aktivna je na Instagramu gde se hvali vinom koje proizvodi od organskog grožđa i u kome nema šećera, a napisala je i knjigu "Knjiga o telu: Zakon gladi, nauka o snazi i drugi načini da zavolite svoje neverovatno telo'.

 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading