Godine su samo broj! Poznati parovi među kojima je razlika u godinama preko 10, 20 ili 30 godina

Vesti 16.01.2023 20:45 0

Za holovudske parove nije ništa neobično da budu sa nekim ko je čak 20, 30 godina mlađi ili stariji od njih

Godine su samo broj! Poznati parovi među kojima je razlika u godinama preko 10, 20 ili 30 godina

Printscreen/Instagram

 

Alek i Hilarija Boldvin

Alek ima 61, a Hilarija Boldvin 35 godina, zbog čega su bili na meti raznih tračeva kada su započeli vezu 2011. godine. Ipak, nisu dozvolili da im to bude prepreka, već su se venčali naredne godine i imaju četvoro dece.

Prijanka Čopra i Nik Džonas

Glumica se za pevača udala 2018. godine, a inače je od njega starija deset godina. Nik ju je zaprosio nakon samo dva meseca veze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

Razlika između njih je 11 godina, ali uprkos tome važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu. Venčali su se 2012. godine, a nedavno su dobili treće dete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Džej Zi i Bijonse

Važe za jedan od najuticajnijih parova u svetu šoubiznisa, a razlika između repera i pevačice je 12 godina. Vezu su započeli 2001. godine, mada su to javno priznali tek tri godine kasnije. Venčali su se 2008. i zajedno imaju troje dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Metju Mekonahi i Kamila Alveš

Njih dvoje se trude da svoju vezu drže što dalje od očiju javnosti, ali čini se da odlično funkcionišu, uprkos razlici od 13 godina. Upoznali su se 2006. godine, venčali 2012. i zajedno imaju troje dece.

Ijan Somerhalder i Niki Rid

Zvezde filmova The Vampire Diaries i Twilight započele su vezu 2014. godine, a već naredne godine su se venčali. Razlika među njima je deset godina, a zajedno omaju ćerku.

Harison Ford i Kalista Flokhart

Harison i Kalista su u braku od 2010. godine, a razlika u godinama između njih dvoje je 22. Glumica je jednom prilikom rekla da joj to ni najmanje ne smeta i da - Često zaboravi da je on stariji 22 godine i da to uopšte ne utiče na našu vezu - dodala je Kalista.

Amal i Džordž Kluni

Činilo se da će Džordž ostati večiti zavodnik i neženja, ali njegovo srce ipak je osvojila 17 godina mlađa Amal, sa se venčao 2014. godine, a kasnije su dobili blizance.

- Mislio sam da je prelepa, zabavna i očigledno pametna - rekao je jednom prilikom zaljubljeni Džordž, a onda dodao i da je "ona verovatno mislila da sam mator - dodao je on.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading