Kanje Vest i dalje voli bivšu suprugu? Sprečio je KATASTROFU i ovaj put se Kim izvukla!

Vesti 28.01.2022 20:00 0

Prošlo je skoro godinu dana kako je Kim podnela papire za razvod od Kanjea Vesta

Kanje Vest i dalje voli bivšu suprugu? Sprečio je KATASTROFU i ovaj put se Kim izvukla!

Printscreen/Youtube

Iako se viđaju s drugim ljudima, izgleda da Kanje još uvek ima osećanja, prema uskoro bivšoj supruzi Kim Kardašijan.

U njihovom svetu ništa  ne prolazi bez skandala i ekstremne drame. Tako je "KimYe sage', Kanje Vest, koji je nedavno i službeno na sudu promijenio ime u "Ye", iyjavio da je nedavno sprečio da još jedan sporan snimak dospe u javnost. Glavni akteri filmića za odrasle su Kim i reper "Rej J", njen bivši dečko. 

Kanje Vest i dalje voli bivšu suprugu? Sprečio je KATASTROFU i ovaj put se Kim izvukla!

Instagram/Kim Kardashian

 

U nedavnom razgovoru s Džejsonom Lijem za "Hollywood Unlocked", reper je otkrio pregršt toga o sebi i svom privatnom životu, a posebno se dotaknuo odnosa sa suprugom Kim. Najviše medijske pažnje dobila bombastična informacija, kako postoji još jedan snimak seksa repera "Ray J-ja" i Kim Kardašijan.

- Te noćisam  otišao do "Ray J-ja' po taj laptop. Našao sam se s njim na aerodromu, seo na avion, vratio se i dostavio Kim laptop u 8 ujutro - rekao je slavni reper.

Dodao je i da se  Kim rasplakala od olakšanja.

- Znate li zašto se rasplakala kad sam joj donio laptop? Jer to yna;i da su je ljudi iskorišćavali. Na nju su gledali kao na potrošnu robu - izjavio je u intervjuu.

Inače, do izlaska popularnog filmića 2007. godine, Kim je bila poznata samo kao potrčko tadašnje okorele bogatašice Paris Hilton. Upravo je snimak i lansirao u zvezde, a mnogi misle da svakako nije slučajno ugledao svetlo dana.

Komentari (0)
Loading