ZAVRŠILA U BOLNICI: Nakon samoubistva sina, slavna pevačica preti da će uraditi isto

J.V. Vesti 18.12.2023 15:01 0

Sin pevačice Šinejd O'Konor izvršio je samoubistvo, a ona je nakon njegove tragične smrti završila u bolnicI

ZAVRŠILA U BOLNICI: Nakon samoubistva sina, slavna pevačica preti da će uraditi isto

Printscreen/Youtube

Šinejd O'Konor je veoma otvoreno govorila svojim fanovima na društvenim mrežama o bolu i posledicama gubitka sina.  Šejn je imao samo 17 godina kada je tragično oduzeo sebi život. Šinejd je u četvrtak uveče objavila na Tviteru da oseća da ,,Šejnova smrt nije bila ničija krivica osim moje", dok je svojim pratiocima rekla da je u bolnici nakon što je takođe razmišljala da okonča svoj život. 

- Odlučila sam da pratim svog sina. Nema svrhe živeti bez njega. Sve što dotaknem, uništim. Ostala sam zbog njega , a on je sada otišao. Uništila sam svoju porodicu. Moja deca ne žele da me znaju. Ja sam s*anje osoba. A vi mislite da sam dobra jer mogu da pevam, a nisam", napisala je Šinejd. 

Posle dva sata je objavila drugi tvit.

  - Žao mi je. Nisam to trebala da kažem. Sada sam sa policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam uznemirila sve. Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim sebe. Bolnica će pomoći neko vreme. Ali ja ću pronaći Šejna. Ovo je samo odlaganje - stoji u poslednjem tvitu na Šinejdinom profilu. 

Policija pronašla njegovo BEŽIVOTNO telo: Poznatoj prevačici PREMINUO SIN, oglasila se NEUTEŠNA MAJKA!

Njen sin Šejn je nađen mrtav 7. januara nekoliko dana pošto je prijavljen njegov nestanak. Njegovo telo pronađeno je nakon što je pobegao iz bolnice, gde je trebalo da bude na posmatranju uz pojačane mere bezbednosti, zbog opasnosti od samoubistva.  T

akođe, Šinejd je ranije podelila i informaciju da je Šejn planirao svoju sahranu mesec dana pre nego što se ubio. Ona je napala institucije koje se bave mentalnim zdravljem u Irskoj i koje su čuvale njenog sina, da bi se zatim izvinila i povukla sve komentare.

Izjavila je da je njen sin oduzeo sebi život posle narušenog mentalnog zdravlja i borbe.  Sama Šinejd je tokom godina imala mnogo ispada u javnosti, a jedan je i taj da je promenila ime u Šuada Davit i prešla u islam. Takođe, njen sin je bio Hindu pa će biti sahranjen po tim običajima gde sahrani prisustvuju samo otac i majka, a Šejn je to takođe napisao u svojim suicidalnim beleškama.

Komentari (0)
Loading