Cifra je paprena, čak se i kralj Čarls šokirao: Evo šta bi Megan mogla da dobije u slučaju razvoda od Harija

Tatjana Badarević Vesti 26.10.2024 15:50 0

Par je navodno potpisao predbračni ugovor zbog kojeg je Megan potpuno osigurana.

megan

Profimedia

Ranije ove godine sve je više počelo da se šuška o potencijalnom razvodu princa Harija i Megan Markl, kako su prenosili strani mediji. Iako na fotografijama deluju srećno i zaljubljeno, mnogi obožavatelji smatraju da je reč o predstavi za javnost. 

Upravo zato, obožavatelji se pitaju šta bi se dogodilo kada bi zaista došlo do razvoda. Kako su sada otkrili izvori Daily Mail, princ Hari i Megan Markl su pre venčanja potpisali predbračni ugovor u kojem stoji da će vojvotkinja od Saseksa i bivša glumica dobiti 80 miliona dolara alimentacije za decu u slučaju razvoda.

Kralj Čarls je znao za ovaj dokument, ali se navodno nije slagao sa spomenutim iznosom. Prema drugim informacijama, Hari bi imao da ima njegovu punu podršku oko starateljstva nad decom, a titule koje je izgubio kada je okrenuo leđa porodici mogle bi mu se vratiti.

Mnogi su primetili da Megan Markl više uopšte ne pazi na ponašanje, kao da je taj teret skinula s leđa kada su ona i Hari odustali od kraljevskih dužnosti.

S obzirom na to da se u poslednje vreme ne pojavljuju zajedno na događajima, blizak izvor rekao je da su odlučili da se fokusira svako na svoju karijeru. Znači li to da će uskoro svako krenuti svojim putem, videćemo. No kad bi se razvela od britanskog princa, Megan Markl imala bi dovoljno novca na računu da nastavi da uživa ​​u lagodnom životu.

Komentari (0)
Loading