Zvezda "Čuvara plaže" prvi put o bivšoj koja preživljava kopajući po smeću: Otkrio kako je njena nesreća uticala na njegov život

Tatjana Badarević Vesti 26.10.2024 14:02 0

Džeremi Džekson otvoreno je u intervjuu za Daily Mail progovorio o bivšoj supruzi Loni Vilson, koja živi kao beskućnica u Los Anđelesu

Loni Vilson

Profimedia

Jedna od najpoznatijih holivudskih beskućnica je nekadašnji model Loni Vilson, koja skoro celu deceniju živi na ulici. Kada je 2018. prvi puta uslikana kako nekadašnja lepotica hoda po smeću, svi njeni poznanici bili su šokirani, uključujući i njenog bivšeg supruga Džeremija Džeksona, koji je pre toga nije video četiri godine.

Vilson i Džekson bili su u braku dve godine, a svoju ljubavnu priču završili su turbulentno 2014. godine, zbog čega je morala biti pozvana i hitna pomoć.

"Gubitak nje bio je poput nečije smrti, a ja sam pokušao da je vratim i nisam uspeo", ispričao je Džekson, nekadašnja zvezda serije "Čuvari plaže" ekskluzivno za Daily Mail. "Žena u koju sam bio zaljubljen je otišla, i ko god da je sada mentalno, nije ona koju sam poznavao."

Dve godine je pokušavao da preboli razvod. U intervjuu je izjavio kako je u poslednjoj godini braka Vilson postala izuzetno paranoična, krala novac, imala napade anksioznosti i halucinacije koje su je uveravale da je on njen neprijatelj. Iz tog razloga, počela je da ga snima i pravi scene, koja je uključivala i epizodu iz 2014., kada ga je optužila da hoće da je ubije.

 

 

"Smestila mi je i počela da vrišti da joj činim zlo kad joj ništa nisam učinio. Nema bolničkih kartona. Nema lekarskih računa. Nema rendgenskih snimaka, nema slika. Napala me je na snimanju, vikala "povređuješ me". Od tog dana nisam je video", priznao je Džekson.

Zbog raspada braka, i on je pokleknuo porocima i borio se protiv depresije.

Danas radi kao fitnes trener, a u jednom trenutku pokušao je da pomogne Wilson, no bez uspeha: "Izgubio sam ljubav svog života. Izgubio sam jedinu ženu koju sam ikad zaprosio, jedinu ženu koju sam ikad želeo da oženim. Imam 44 godine. Još uvek nisam zaprosio niti hteo da se oženim za bilo koga drugog. Ona je bila moj izbor, jedini izbor koji sam ikada napravio, i izgubio sam ga."

To je bio jedan od razloga zašto se toliko šokirao kada je prvi puta video njene fotografije 2018. godine, kada je već živela na ulicama Venis Biča. Kako ga je jedno vreme potkradala, mislio je da živi na račun tog novca.

"Kada sam vidio slike na internetu prvi put sam shvatio šta se dogodilo. Bio sam tužan jer sam je zamišljao napolju sretnu, sretnu s autom koji mi je ukrala i novcem koji mi je ukrala, kako živi svoj najbolji život", priznao je Džekson. "Tada sam je video i rekao sam "o moj Bože". Hteo sam da ona i ja imamo bajkovit kraj. Nisam hteo sebi da dopustim da vidim da je zapravo luda."

Ipak, uprkos usponima i padovima, Džeremi Džekson joj je zahvalan što je postao čovek kakav je danas.

Bonus video:

 

@najzena.rs Pike “pljunuo” Šakiru! Prvi put javno rekao zašto su se razveli! #najžena #žena #viral #viralvideo #fypシ゚ #foryoupage #viraltiktok #fyf ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading