Postala je baka sa 39, razvela se i pobedila opaku bolest: Evo kako danas izgleda drska i fatalna Rubi kojom su svi bili očarani

Tatjana Badarević Vesti 26.10.2024 11:21 0

Ima 46 godina, a i dalje je prelepa i pleni pažnju svojom pojavom.

Rubi

Printscreen/Youtube

Pre 20 godina ceo svet je znao za fatalnu zlobnicu Rubi, koju je u istoimenoj sapunici glumila Barbara Mori.

Gde je danas Barbara Mori?

Meksička glumica ima 46 godina i još uvek je glumački aktivna. I dalje je prelepa te pleni pažnju svojom pojavom.

Barbara je svoju karijeru započela davne 1992. sa samo 14 godina, a ulogom u spomenutoj seriji "zapalila" je publiku telenovela.

 

 

"Ova serija mi je donela popularnost kakvu nisam mogla ni zamisliti i sve ono što većina ljudi smatra srećom. Bila sam popularna, uspešna i dobro plaćena. Ipak, nisam htela da se vežem samo za jedan projekat. Želela sam da probam nešto novo", rekla je jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

Buduća filmska karijera omogućila joj je saradnju u Holivudu, ali i Bolivudu te je postala jedna od prvih južnoameričkih glumica koje su se okušale u ovoj filmskoj industriji.

Nažalost, njenu uspešnu karijeru usporila je opaka bolest. Kad je bila na vrhuncu slave, 2007. joj je dijagnostikovan rak dojke. U medijima je hrabro progovorila o svojim strahovima s kojima se suočila u ovom teškom periodu. Srećom, pobedila je tešku bolest.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

Kao 19-godišnjakinja dobila je sina Serhija Majera. Zanimljivo je kako se istorija ponovila pa je njen sin u tim godinama postao otac te je dobio kćer. Tako je Barbara s 39 godina postala baka.

Iza Barbare je i jednogodišnji propali brak s američkim bejzbol igračem Kenetom Rajem Sigmanom, a trenutno uživa u vezi s meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

Uz glumačku karijeru, Mori je uspješna producentkinja. Takođe, vlasnica je linije donjeg veša, poseduje lanac restorana, kao i vlastiti brend alkoholnog pića, a svu zaradu usmerava na pomoć ženama obolelima od raka dojke u Meksiku.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading