Princeza pokazala trudnički stomačić u haljini od 850 evra: Pol bebe još uvek krije, a prinovi se raduje cela monarhija

Tatjana Badarević Vesti 25.10.2024 17:28 0

Nakon teške godine za kraljevsku porodicu, napokon su stigle lepe vesti

Profimedia

Profimedia

Britanska princeza Beatris (36) bila je na predstavljanju nove kolekcije australijske dizajnerike Rebeke Volens i u prvi plan stavila svoj trudnički stomačić. Očekuje drugo dete sa suprugom Eduardom Mapelijem Mocijem (40), a presretna trudnica nosila je haljinu Eliana dizajnerke Volens, koja košta oko 850 evra.

Reč je o kreaciji vrlo mekanog materijala s mašnama i kristalima, a uparila ju je s crnim satenskim potpeticama marke Roger Vivier čija se cena kreće oko 1.800 evra.

Na događaju su bile i bratanice pokojne princeze Dajane, jednojajčane bliznakinje Amelija i Eliza Spenser. Družile su se i kasnije toga dana, a pridružila im se Kiti Spenser, Amelijina i Elizina prva rođaka, piše Page Six

 

 

Inače, Beatris je početkom oktobra objavila da u porodici stiže pojačanje. Ćerka Sijena jedva čeka da postane starija sestra početkom idućeg proleća, a još se ne zna pol bebe. Beatris je i maćeha 8-godišnjem Vulfiju, Eduardovom sinu kojeg je dobio iz prethodne veze s arhitektom Darom Huang.

"Njeno kraljevsko visočanstvo princeza Beatris i gospodin Eduardo Mapeli Moci su sa velikim zadovoljstvom objavili da očekuju svoje drugo zajedničko dete početkom proleća. Biće to brat ili sestra za Vulfija, starog osam godina, i Sijenu, staru tri godine. Njegovo Veličanstvo Kralj je obavešten i obe porodice su oduševljene vešću", stajalo je u saopštenju Bakingemske palate. Par je u braku od 2020. 

Komentari (0)
Loading