Kardi Bi neutešna, podelila žalosnu vest: Reperka uspaničila fanove ovim rečima, ne mogu da dođu sebi

Vesti 24.10.2024 16:43 0

Organizatori ONE MusicFest-a izdali su izjavu na društvenim mrežama kako bi obavestili fanove da će Kardi morati da otkaže nastup i pozvali ih da podrže njen oporavak

Kardi

shareif ziyadat / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Reperka Kardi Bi trenutno je u bolnici i oporavlja se od neotkrivene hitne situacije.

Prema objavi na Instagramu, Kardi se oporavlja se od zdravstvenog problema i izvinila se obožavateljima zbog otkazivanja planiranog nastupa na predstojećem ,,ONE MusicFest"-u u Atlanti, u Džordžiji. Ipak, rekla je svojim fanovima da ne brinu, pružajući Bardi Gangu malo utehe nakon vesti.

,,Veoma mi je žao što moram podeliti ovu vest, ali sam bila u bolnici i oporavljala se od medicinske hitnosti poslednjih nekoliko dana i neću moći da nastupim na ONE MusicFest-u," podelila je na Instagramu.

,,Bardi Gang—hvala vam na razumevanju. Brzo ću se vratiti i biti bolja i jača. Ne brinite. Volim vas."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 

Organizatori ONE MusicFest-a izdali su izjavu na društvenim mrežama kako bi obavestili fanove da će Kardi morati da otkaže nastup i pozvali ih da podrže njen oporavak.

,,Zdravo #OMFFam! Nažalost, @iamcardib je objavila da nije u mogućnosti da nam se pridruži ove godine zbog zdravstvenih problema," stoji u objavi. ,,Molimo se za njen potpuni oporavak! Radimo naporno da pronađemo zamenu u ovako kratkom roku. Više informacija uskoro."

Kako navodi Today, Kardi je 22. oktobra podelila klip iz bolničkog kreveta u svom Instagramu. Tvom prilikom je posetilo dvoje ljudi.

,,Volim ih," kaže Kardi Bi u sada već nestalom klipu. ,,Rekli su, 'Bez obzira što si bolesna, ku*ko, i dalje postoji posao koji treba obaviti.'"

Nakon što je učestvovala u ovogodišnjoj reviji ,,Victoria's Secret-"a, reperka je otputovala u Los Angeles, navodi Variety. Dok je bila u Los Anđelesu, organizovala je razgovor na ,,X Spaces"-u, gde je govorila o svom dugo očekivanom drugom albumu.

,,Biće neverovatan i jedinstven, jer sve što radim mora biti neverovatno i jedinstveno," rekla je. ,,Izvinjavam se zbog kašnjenja. Neće to biti dugo kašnjenje. Biće će sjajno. Biće objavljen za devet dana." 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Pike “pljunuo” Šakiru! Prvi put javno rekao zašto su se razveli! #najžena #žena #viral #viralvideo #fypシ゚ #foryoupage #viraltiktok #fyf ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading