Naomi Kembel brutalno isprozivala Viktoriju Bekam: Sve je počelo od ovog incidenta i od tad su na "ratnoj nozi"

Tatjana Badarević Vesti 23.10.2024 17:28 0

Društvenim mrežama kruži stari snimak u kojem Naomi Kembel proziva Viktoriju Bekam

Naomi

Agence / Bestimage / Profimedia

Rivlastva među slavnima česta su pojava, no manje je poznato da se slavna manekenka Naomi Kembel i Viktorija Bekam ne podnose.

Kad je Viktorija 2013. održala modnu reviju, Naomi ju je javno prozvala zbog toga što se na reviji pojavila samo jedna tamnoputa manekenka, a tada je, osim Viktorije, prozvala i druge brendove, poput modne kuće Aleksander Mekvin i Malberi.

 

 

Međutim, ni Viktorija nije imala lepe reči za manekenku, a sada se društvenim mrežama proširio snimak iz 90-ih, kad je pevačica bila na vrhuncu slave sa grupom Spice Girls. Na snimku je Viktorija rekla da je Naomi "totalna ku*ka" te izjavila: "Ja sam jedina koja to priznaje, ona je bezobrazna krava." 

Inače, priča se da se ne podnose zbog incidenta koji se dogodio nakon jedne revije u Milanu, kada su se upoznale. Naomi je Viktoriju navodno pitala: "Zbog čega tebe zapravo zovu Poš?’", aludirajući na njen nadimak u grupi koji znači "otmena". Viktorja joj je navodno odgovorila: "A zašto za tebe kažu da si lepa?" i tako je počela obostrana mržnja. 

Bonus video:

 

@najzena.rs Dejvid izašao bez Viktorije i nastao haos! Devojku izbacili iz kluba zbog njega! #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #foryou #fyp ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading