Lejdi Gaga je bolesna? Nova objava na Instagramu šokirala fanove, pevačica je ovo dugo krila

Vesti 23.10.2024 08:37 0

Muzičarka je prethodno dala nagoveštaj da će prvi singl sa njenog sedmog albuma biti objavljen u oktobru...

Lejdi Gaga

Printscreen/Instagram/ladygaga

Nedugo nakon što je neočekivano izdala svoj najnoviji album ,,Harlequin", Lejdi Gaga se vraća u prepoznatljivi Gaga mod sa najavom prvog singla sa svog nadolazećeg sedmog albuma, pesme ,,Disease", koja izlazi 25. oktobra.

Gaga je otkrila datum izlaska singla nakon što je njena matična izdavačka kuća Universal Music 21.oktobra postavila ,,pre-save" linkove za ,,Disease" na pop-up stranici, sa poveznicama na ,,Spotify" i ,,Apple Music".

Obožavatelji su ranije ove nedelje naslutili da bi pesma mogla da nosi naziv ,,Disease", primetivši da su velika i mala slova u naslovima nekih njenih pesama na streaming platformama zamenjena, a kada se slože prva slova sedam pesama, dobija se reč ,,Disease".

Samo nekoliko sati pre nego što je privremena stranica kompanije Universal privukla pažnju, Gaga je objavila playlistu na svom ,,Spotify" profilu, složivši pesme tako da kreiraju frazu ,,Gaga Disease". Obožavatelji koji su posetili stranicu ,,gagadisease.com" bili su preusmereni na niz veb stranica koje su, čini se, otkrivale deo stihova nove pesme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

Muzičarka je prethodno dala nagoveštaj da će prvi singl sa njenog sedmog albuma biti objavljen u oktobru. U septembru je podelila raspored na kojem je pisalo: ,,XX. oktobar: LG7 prvi singl, uz važne datume njene promotivne turneje za film ,,Džoker: Ludilo u dvoje".

Gagin poslednji pravi studijski album bio je ,,Chromatica" iz 2020. godine, objavljen na početku pandemije. Album je bio veliki uspeh, debitovao je na prvom mestu na listama, a hit singl ,,Rain on Me" sa Arijanom Grande zauzeo je vrh liste ,,Hot 100".

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Ovo je najmlađi sin Majkla Džeksona! Godinama se krio od javnosti #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading