,,Nije ostalo mnogo od mene": Elton Džon ostao bez nekih od najvažnijih delova tela, jedva smo ga prepoznali

Vesti 22.10.2024 11:13 0

Sir Elton se pojavio na premijeri dokumentarnog filma samo nekoliko nedelja nakon što je dao izjavu o svom zdravlju, nakon infekcije

Elton

Shutterstock

Sir Elton Džon je progovorio o svojim zdravstvenim problemima s kojima se suočavao tokom svoje bogate muzičke karijere.

Pevač je nedavno rekao da se oporavljao od teške infekcije, zbog koje je slabo video na jedno oko, piše Metro.

Tokom pojavljivanja na premijeri svog novog dokumentarca - ,,Elton John: Never Too Late" u Njujorku, 77-godišnjak je iskreno govorio o svojim zdravstvenim borbama.

,,Da budem iskren, nije ostalo mnogo toga od mene. Nemam krajnike, ni slepo crevo. Nemam prostatu. Nemam ni desni kuk, ni levo koleno, ni desno koleno. Zapravo, jedino što mi je ostalo je levo kuk. Ali ja sam još uvek ovde. I ne mogu vam dovoljno zahvaliti, vi ste oni koji su me stvorili," rekao je Elton Džon u intervjuu za People Magazine.

,,Želim zahvaliti Dejvidu, Zakariju i Elajdži što su me učinili najsrećnijim čovekom na svetu. Našao sam potpunu sreću i blaženstvo kada sam upoznao Davida i kada sam dobio decu, našu decu. I toliko me sve to ispunjava. Nikada nisam bio toliko srećan kao što sam sada," dodao je.

Sir Elton se takođe osvrnuo na svoju odluku da se povuče s turneje nakon prošlogodišnjih oproštajnih datuma. ,,Kao što znate, odlučio sam da prekinem turneju jer imam 77 godina, uradio sam sve što je trebalo, svirao sam, pevao sam. Uspeo sam. Uradio sam sve," nastavio je.

,,Još uvek moram ostaviti prostora za muziku u svom životu jer će ona uvek biti prisutna. Ali najvažnija stvar u mom životu su Dejvid, Zakari i Elajdža, te moja porodica i moji prijatelji. Pronašao sam utopiju i oduševljen sam," dodao je Elton.

 

 

Sir Elton se pojavio na premijeri dokumentarnog filma samo nekoliko nedelja nakon što je dao izjavu o svom zdravlju, nakon infekcije.

,,Tokom leta nosio sam se s teškom infekcijom oka zbog koje sam nažalost imao ograničen vid na jednom oku," napisao je sir Elton na svom Instagram računu.

,,Na putu sam do ozdravljenja, ali to je izuzetno spor proces i trebaće neko vreme pre nego što mi se vid vrati na zahvaćeno oko. Zahvalan sam izvrsnom timu lekara i medicinskih sestara, kao i svojoj porodici koja se tako dobro brinula o meni poslednjih nekoliko nedelja. Mirno sam proveo leto oporavljajući se kod kuće i osećam se pozitivno zbog napretka koji sam do sada postigao u svom lečenju i oporavku," dodao je sir Elton.

,,Jasno sam rekao svojim obožavateljima da, iako je turneja 'Farewell Yellow Brick Road' kulminacija moje turnejske karijere, još uvek planiram nastupati uživo. Ali još ne znam šta će to tačno značiti," izjavio je takođe pevač.

Uprkos bolesti, muzička legenda i dalje radi, a njegov novi film – koji obuhvata njegovu decenijsku karijeru – uskoro će se pojaviti na ekranima. 

 


Bonus video:

 

@najzena.rs Merlinovu pesmu koju svi znamo, Dino je pisao na psihijatriji! #najzena #zena #fypシ゚ #fyp #goviral #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading