Šta se ovde dešava, ne nosi burmu? Otkriveno zašto princ Vilijam ne želi da nosi venčani prsten

Nedeljko Tišanović Vesti 20.10.2024 19:58 0

Ovo niko nije znao...

par

Danny Lawson-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Vilijam je odavno izjavio da ne voli nakit, zbog čega nije stavio burmu ni na svojoj ceremoniji venčanja 2011. godine, dok je Kejt bila jedina koja je nosila prsten. Sada, kada se Kejt Midlton oporavlja od preventivne hemoterapije i bori za potpuni oporavak od raka, Vilijam joj pruža najveću podršku. U nedavnim video snimcima i porodičnim fotografijama delovali su srećno i zaljubljeno, ali su mnogi primetili da princ ne nosi burmu, što je u skladu s njegovim stavom prema nakitu.

Biće samo jedan venčani prsten, prema željama para — najavio je glasnogovornik Bakingemske palate pre venčanja 2011. godine, razrešivši sve nedoumice.

Nikada nije voleo nakit, niti ga je ikada nosio. Odlučio je da ga neće nositi ni u braku. Sve je stvar ličnog izbora — pojasnio je izvor za Mirror 2023. godine.

Međutim, kralj ČarlsIII i princ Hari nose venčane burme. Hari nosi platinasti venčani prsten sa teksturiranom završnom obradom od velškog zlata, od kojeg je napravljen i prsten Meghan Markle, koji je dobila na poklon od Elizabete.

Harry i Meghan su odabrali londonsku firmu Cleave & Company za izradu svojih prstenova, zajedno sa Meghaninim vereničkim prstenom sa tri dijamanta koji je dizajnirao Harry. Dva kamena potiču iz lične kolekcije princeze Diane, dok treći dolazi iz Bocvane, zemlje koja je ovom paru prirasla srcu.


Bonus video: 

 

@najzena.rs Merlinovu pesmu koju svi znamo, Dino je pisao na psihijatriji! #najzena #zena #fypシ゚ #fyp #goviral #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading