Sa 30 je ostala udovica i odgajila četvoro dece, od njih tražila samo jedno: Životna priča svetske zvezde, Jasmin Levi

Nedeljko Tišanović Vesti 13.10.2024 21:11 0

Nije je život mazio!

Kaan Burak Sen / AFP / Profimedia

Kaan Burak Sen / AFP / Profimedia

Svetksi poznata umetnica Jasmin Levi održaće koncert u glavnog gradu Srbije gde će svoju energiju i pesme preneti na publiku u njenom prepoznatljivom i autentičnom stilu.

Međutim, kada je van scene i medija, Jasmin Levi je jedna obična žena sa obavezama oko kuće, porodice, žena koja ima probleme, razmišlja kako da ih reši i koja voli da ugrabi vreme za sebe kada svi utonu u san i da porazmisli malo o svemu.

Nemam vremena za sebe, nažalost. Mnogo radim, ne samo kao muzičar. Svakodnevni život me mnogo zaokuplja. Sama odgajam dvoje dece, imam dva psa, stvaram, kuvam, vodim kuću. Nedavno sam napisala scenario za TV seriju, završavam nov album, komponujem... Moje jedino vreme za sebe je posle ponoći, kada svi spavaju. Tada sam tu samo ja, moje misli i čaša vina. Uvek čaša vina.

 

 

Rano je izgubila oca

Pokojni otac imao je najveći uticaj na Jasminu u vezi s muzikom, iako ga je izgubila kada je imala samo dve godine. Bio je kompozitor koji je voleo latino stil i flamenko, a ti su elementi postali osnova njenih pesama i melodija. Iako mu nije posvetila nijednu pesmu, učinila je nešto mnogo dublje i uzvišenije kroz svoju muziku.

Otpevala sam sa njim duet zahvaljujući tehnologiji, pesmu "Una Pastora". Takođe, tokom celog života, kada god sam na sceni, tokom svake pesme koju pevam osećam da je tu sa mnom —  navodi velika svetska umetnica.

Majka je moja kruna

Odrastanje bez oca ostavilo je značajan uticaj na Jasmin, oblikujući je kao umetnicu i osobu kojoj su važni međuljudski odnosi, zdravlje, ljubav i iskrene emocije. Sve to ona nesebično deli sa svojom publikom kroz svoje reči i melodije. Međutim, naglašava da ne bi postala tako uspešna pevačica širom sveta bez svoje majke, koja predstavlja najvažniju ženu u njenom životu.

 

 

Moja mama je moja kruna. Ostala je udovica sa 31 godinom sa četvoro dece. Odgajala nas je i imala najteži život ikada. Svaki dan je bila nova bitka. I sve što je ikada tražila jeste da budemo dobri i pošteni ljudi.

Kada su njeni planovi za budućnost u pitanju, Jasmin Levi ostaje dosledna sebi i tome kakva jeste – skromna, s nogama čvrsto na zemlji i brižljiva

Molim boga da čuva moju porodicu i prijatelje, da svi oni budu bezbedni i zdravi... I molim boga, takođe, da mi dozvoli da nastavim da pevam. A kao što sam već nagovestila, radim i na novom albumu —  navodi na kraju, piše Žena. 


Bonus video: 

 

@najzena.rs Marija Šerifović smršala 4 kilograma za 10 dana! Evo i kako #najzena #zena #fypシ゚ #fyp #goviral ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading