"Prava majstorija, muškarci gledajte i učite": Isplivao hit snimak kako Džek Nikolson flertuje sa 53 godine mlađom koleginicom

Tatjana Badarević Vesti 12.10.2024 12:28 0

Ovih dana kruži snimak Džeka Nikolsona kako pokušava da šarmira Dženifer Lorens na dodeli Oskara 2013.

Poznati

Printscreen/Youtube

 

Nije tajna da je Džek Nikolson jedan od najvećih zavodnika Holivuda, a šarm je očuvao i u devetoj deceniji života.

Tako je nedavno počeo da se deli snimak sa dodele nagrade Oskar 2013., kada je svoj šarm pokušao da primeni kod tada 22-godišnje Dženifer Lorens.

U afteršou posle dodele, na kojoj je osvojila nagradu za najbolju glumicu u filmu "Silver Linings Playbook", Nikolson je prišao Lorens, a ono što je usledilo je lekcija u flertu za sve muškarce.

 

 

"Ličiš na jednu moju "staru" devojku", izjavio je Nikolson, čestitavši joj na nagradi. "Zaista? A da li ti ličim na novu devojku?", odgovorila je Lorens, na šta se Nikolson nasmejao. "Misliću o tome", dodao je, nakratko otišao pa se vratio i rekao: "I dalje čekam".

 "Godine idu, ali šarm ga ne napušta", "Kada on kaže - ličiš na moju staru devojku, ona ga pita - da li ti ličim na novu, pa on kaže - misliću o tome. KLASA", "Dve poslednje rečenice rekao je u pravom momentu, majstorija", pišu mnogi komentatori, dok su neki pohvalili Nikolsona za čestitanje mladoj koleginici: "Trenutak kada vam Džek Nikolson priđe i kaže da ste uradili sjajan posao je kao da ste dobili Oskar", "Nikolson je legenda i Dženifer to zna".

Nikolson se ne pojavljuje često u javnosti, a zadnji put smo mogli da ga vidimo prošel godine.

Bonus video:

 

@najzena.rs Pećinski čovek ponovo postao frajer. Poznati glumac neprepoznatljiv #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading