Najmlađi sin Majkla Džeksona prvi put u javnosti: Godinama se krio od kamera, a evo kako izgleda

Tatjana Badarević Vesti 12.10.2024 09:38 0

Najmlađi sin pokojnog Majkla Džeksona vešto se skriva od javnosti

Poznati

Profimedia

 

Najmlađi sin Majkla Džeksona, Blanket Džekson godinama se vešto skriva od javnosti, a sada su fotografi uspeli da ga usnime.

Naime, fotografi su 22-godišnjeg mladića uhvatili ispred jednog restorana u Kaliforniji, a bio je u ležernoj modnoj kombinaciji, kako piše Herald Sun.

Poznati

Profimedia

 

 

Blanket je promenio ime u Bigi, a puno ime mu je Princ Majkl Džekson II. Bigija je javnost upoznala kada je imao samo devet meseci. Tada ga je otac pokazao s balkona hotela u Berlinu u kojem je boravio i pred okupljenima mahao njime iznad ograde, što je izazvalo veliki skandal. Još dok je bio živ, Majkl ga je skrivao od kamera i bliceva fotoaparata tako što bi mu stavljao maske na lice kada bi se zajedno pojavljivali u javnosti.

Nakon što je pevač preminuo, Bigi se potpuno povukao iz javnosti. Izuzetak je napravio krajem 2021. godine kada je za "Good Morning Britain" govorio o temi klimatskih promena. Tada je novinare proveo i po svojoj kući te pokazao nekoliko stvari koje su pripadale njegovom ocu.

Poznati

Profimedia

 

 

Niko nije ni znao kako izgleda dok ga pre nekoliko godina paparaci nisu ulovili u Kalabasasu u Kaliforniji, a saznalo se i da je tamo, nakon što je postao punoletan, kupio vilu vrednu 2,6 miliona dolara.

Bigija je kralj popa dobio sa surogat majkom, a sina Princa i ćerku Paris dobio je sa svojom drugom suprugom, medicinskom sestrom Debi Rouv.

Svo troje dece odgajio je sam, uz pomoć svog osoblja na imanju "Neverland", a pobrinuo se i da im bude dobro nakon njegove smrti.

Naime, svakome je ostavio po trećinu svog bogatstva, koje je raspodelio u delove, od kojih će zadnji dobiti kada navrše 40 godina.

 

Komentari (0)
Loading