"Imala sam 10 godina, gurao je ruku između mojih nogu": Ćerka poznatog pevača opisala kako je zlostavljao mamin dečko

Jelena Vukelić Vesti 11.10.2024 13:52 0

„Rekao je da će me naučiti šta će se dogoditi kada porastem“, napisala je u svojim memoarima.

Profimedia

Profimedia

Liza Meri Prisli, ćerka Elvisa Prislija, koja je umrla početkom 2023, napisala je u svojim memoarima da ju je bivši dečko njene majke Prisile, Majk Edvards, zlostavljao kada je imala 10 godina, a prenosi Mirror.

 

Profimedia

Profimedia

 

 

U knjizi "From Here to the Great Unknown", koja je objavljena ove nedelje nakon što ju je završila njena ćerka Rajli, pokojna Liza je tvrdila da je Majk ušao u njenu spavaću sobu kada je imala 10 godina i dodirnuo je prstom. „Rekao je da će me naučiti šta će se dogoditi kada porastem“, napisala je Liza-Mari u memoarima.

Profimedia

Profimedia

 

 

„Stavio mi je ruku na grudi i rekao da će me dodirnuti, pa je stavio ruku između mojih nogu. Njena majka Prisila izlazila je sa Majkom, koji sada ima 80 godina, između 1977. i 1984. godine.

„Mislim da me je poljubio i onda otišao te noći“, nastavila je Liza Mari. Pevačica je rekla majci sledećeg dana i napisala u knjizi da je ušla u svoju spavaću sobu i zalupila vratima pre nego što što ju je majka pozvala i rekla da Majk želi da joj se izvini.

„Edvards je sedeo na njihovom krevetu i izgledao je veoma mrzovoljno i natmureno... rekao je:

"Tako mi je žao, ali u Evropi tako uče decu, pa sam to onda uradio i ja'“, napisala je ona. Nakon njegovog izvinjenja, Liza Mari je navela da se zlostavljanje nastavilo.

„Na kraju je me je i dodirivao i udarao, govoreći mi da ne gledam u njega. Bila sam sva modra".

 

Profimedia

Profimedia

 

 

Ona je rekla da je majci pokazala modrice, ali je navodno pitala: „Šta si uradila da to izazoveš?“

Prema memoarima, Prisila se suočila s njim u nekim prilikama, ali joj je on rekao da je "pijan" ili da ona "flertuje" s njim. Majk je 1988. napisao memoare pod nazivom Prisila, Elvis i ja u kojima se prisetio da je „o žudeo za Lizom“.
„Morao sam da završim naše zajedničko kupanje nakon jednog uznemirujućeg popodneva u bazenu“, napisao je. „Lisa me je nevino zagrlila, a mi smo skakali gore-dole. Uzbudio sam se. Mučnina se polako uvukla u moj stomak. Žudeo sam za njom.”
 
Komentari (0)
Loading