Proglašen najlepši muškarac na svetu: Poznati glumac je ubedljivo zauzeo prvo mesto, čovek je prosto savršen!

Vesti 10.10.2024 18:43 0

Plastični hirurg je objavio popis 10 najzgodnijih muškaraca, a prvo mesto je pripalo slavnom glumcu.

aron tejlor džonson

Profimedia

Doktor Hulian De Silva, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu hirurgiju lica, metodom mapiranja lica izračunao je ko je najlepši muškarac na svetu. Prvo mesto je zauzeo glumac Aron Tejlor Džonson koji je jedan od favorita za ulogu sledećeg Džejmsa Bonda.

Biće najlepši Džejms Bond

Plastični hirurg  je koristio metod koji se temelji na "zlatnom rezu", a Aron je dobio rezultat od 93,4%. "Aron je bio očigledni pobednik kad su svi elementi lica bili izmereni za fizičko savršenstvo. Njegov rezultat od 93.4% bi ga mogao učiniti najzgodnijim Džejmsom Bondom u istoriji, ako dobije ulogu kako se očekuje. On je daleko ispred svih glumaca koji su igrali Bonda – Šona Konerija koji je na drugom mestu s 89,2%, Rodžera Mura na trećem sa 88,8% i Danijela Krega koji je na poslednjem mestu, iza Džordža Klunija sa 84,2%.

aron tejlor džonson

Profimedia

 

Aron nema manu

Lekar je izjavio da je Aron imao najbolji rezultat zbog opšteg oblika lica. "Širina i dužina njegovog nosa su skoro savršene, s 98,9%. Ima i prelepo oblikovanu bradu koja je dobila rezultat od 95%. Svi njegovi rezultati su bili visoki osim razmaka između očiju, koji je bio 89%, razmaka između nosa i usana (89,6%) i usana (86%)", ispričao je doktor za strane medije.

Drugo mesto je zauzeo glumac Lisjen Laviskont, zvezda serije "Emili u Parizu". On je dobio rezultat 92,41%. Treći najzgodniji muškarac je Pol Meskal s 92,38%, a sledo ga Robert Patinson (92,15%).

.

Video:

 

@najzena.rs Koliko koštaju čizme koje Karleuša ne skida u poslednje vreme? #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage #karleusa ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

Komentari (0)
Loading