Ovo su bivše ljubavi Darka Lazića koje su mu obeležile život: Sa dve je ostao u dobrim odnosima, jedna ga tuži zbog alimentacije?

Nedeljko Tišanović Vesti 07.10.2024 19:56 0

Pevač je sada u skladnom ljubavnom odnosu sa lepom Katarinom...

Antonio Ahel/ATAImages

Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Darko Lazić je poznat po turbulentnom ljubavnom životu, koji često privlači medijsku pažnju.

On je 2014. godine oženio Anu Sević, koja je tada bila u osmom mesecu trudnoće, a venčali su se u tajnosti. Njihov brak je trajao do 2019. godine, kada su se sporazumno razdvojili, a starateljstvo nad njihovom ćerkom Lorenom dodeljeno je Ani.

Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu — pričao je Lazić nakon razvoda, ali se situacija nekoliko godina kasnije promenila.

Darko Lazić je u jednom intervjuu izjavio da zbog neraščišćenih odnosa sa bivšom ženom ne viđa ćerku Lorenu, dodajući da bi dao sve da je vidi makar na minut. Nakon toga, Ana Sević je na svom Instagramu objavila fotografije koje su pokazale da, prema njenom mišljenju, Lazić ne govori istinu, naglašavajući da je Lorena bila kod njega na njen šesti rođendan.

Nakon toga Darko je uplovio u vezu sa Marinom Gagić. O njihovoj vezi se mnogo pisalo, a bilo je i spekulacija o prevari, što Lazić nikada nije potvrdio. U jednom trenutku su se verili i planirali venčanje, a Marina je rodila sina Alekseja. Međutim, veza nije potrajala, a Gagićeva je izbegavala komentare o bivšem partneru kako njihov sin ne bi čitao negativne stvari, ali je rekla da bi imala mnogo toga da kaže.

Nakon raskida sa Marinom, Lazić je započeo vezu sa Barbarom Bobak. U međuvremenu, Marina je odlučila da tuži pevača zbog neizmirivanja obaveza prema detetu. Od raskida je više puta istakla da je konačno pronašla svoj mir. Na kraju, Darko i Barbara su potvrdili medijske navode da su se verili.

Darko i ja smo šetali kroz jedan tržni centar u Americi i on mi je predložio, kada smo prošli pored zlatare da uđemo i pogledamo šta imaju. Kada smo ušli, samo mi je rekao: Biraj! I ja sam izabrala, i to je to. Zna Darko da ja sam taj tip, da je kleknuo na kolena ili tome slično to bi mi već bilo presmešno, a ovo mi je bilo jako zanimljivo — ispričala je Barbara.

Međutim, pevač se prošle godine oženio Katarinom Lazić koji su juče postali roditelji ćerkice Srne. Juče je upriličena proslava povodom rođenja koja je trajala do ranij jutarnjih sati. 

 

Bonus video: 

 

@najzena.rs Tea, Milica ili Sandra Afrika? Kojoj bolje stoji kombinezon? #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #foryou #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading