Da li biste vi tako putovali s dečkom? Poznati glumac otišao na odmor sa devojkom i majkom, svi se krste!

Vesti 07.10.2024 14:30 0

Glumac je otputovao u Rim, a poveo je i devojku i majku. Da li biste vi išle tako s dečkom na put?

leonardo dikaprio

Profimedia

Leonardo DiKaprio snimljen je s 23 godine mlađom devojkom Vitorijom Ćereti u Rimu. Par se uputio u Italiju nakon što je Vitorija odradila nekoliko revija Nedelji mode u Parizu. Fotografi su glumca i manekenku uhvatili zagrljene na stepenicama i potom na romantičnoj večeri u jednom od restorana.

leonardo dikaprio

Profimedia

 

Obilazi Rim s devojkom i majkom

Leonardo i 26-ogodišnja Vitoria u Rimu su razgledali najvažnije znamenitosti. Glumac je većinu vremena hodao s maskom na licu kakvu smo nosili tokom korone. Ali najviše čudi to što je Leonardo u Rim poveo i majku koja je često viđana sa slavnim parom. Doduše, u Rimu je bio i Leonradov očuh.

leonardo dikaprio

Profimedia

 

Priča se da su se verili

Početkom avgusta holivudski glumac i njegova 23 godine mlađa devojka, italijanska manekenka Vitorija Ćereti podstakli su glasine da su se verili. Njih dvoje su uživali takođe u Italiji nekoliko dana, a manekenka je objavila na društvenim mrežama sliku na kojoj se vidi veliki dijamantski prsten u obliku srca na njenom levom domalom prstu.

Bonus video:

 

@najzena.rs Karleuša odgovorila na pitanje kakvom tipu muškarca bi uvek rekla ‘ne’! #najzena #najzenasrbije #fyp #foryoupage #foryou #fypシ゚ #jk #jelenakarleusa ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading