Eminemova ćerka je dugo krila svoju trudnoću: Evo zašto ju je držala u strogoj tajnosti, a u svemu joj je ona pomagala

Tatjana Badarević Vesti 05.10.2024 15:54 0

Eminem je u spotu otkrio da Hejli i njen izabranik čekaju svoje prvo dete

Hejli Džejd

Printscreen/Instagram

 

Slavni reper Eminem je nedavno objavio emotivnu pesmu i još emotivniji spot „Temporary“ koja je posvećena njegovoj ćerki Hejli Džejd (28), a formulisana je u obliku pisma u slučaju njegove smrti. Reper je u spotu otkrio da Hejli i Evan Meklintok čekaju svoje prvo dete. Hejli i Evan su se verili u februaru prošle godine, a venčali su se ove godine u maju. Emotivni video Eminema i ćerke odjeknuo je društvenim mrežama i rasplakao mnoge, a Heli donosi detalje trudnoće te otkriva kako ju je do sada skrivala.

Priznaje kako joj je u svemu pomogla njena prijateljica Britani Edni. U najnovijoj epizodi „Just A Little Shady“ podkasta kojeg zajedno imaju otkrila je kako ju je Britani „pokrivala“ na jednom venčanju na kojem su nedavno zajedno bile piše Daily Mail.

 

 

Nakon što ju je Hejli prozvala kako je na svadbi bila malo pripita prijateljica je priznala da se sada može braniti jer svi već znaju da je Hejli trudna, a tada nije mogla da opravda svoje „pijanstvo“ na taj način. Objasnila je da je potajno pila sva Hejlina alkoholna pića kako njihovi prijatelji ne bi posumnjali ništa.

„Dakle ona je uzimala pića, ali ih, kao odgovoran budući roditelj, nije konzumirala. Kada god bi se ljudi okrenuli pružila bi mi čašu, a ja bih odmah popila pa je izgledalo kao da bezbrižno pije celu noć“, otkrila je Britani njihovu malu tajnu.

 

 

„Branim se time što ti zapravo nikad nisam tražila da piješ za mene, bio je to naš prećutni dogovor očima“, odgovorila joj je Hejli.

Priznaje kako je na drugim događajima njen suprug potajno pio koktele i pića koja su joj bila poslužena, ali na venčanju to nije mogao jer su često pričali s različitim grupama ljudi. Takođe dodaje da je pila koktel od limuna i lavande koji je njen suprug odbijao da konzumira, ali prijateljici to nije bio nikakav problem.

No devojke su za kraj zaključile kako se sada više ne moraju pretvarati jer je velika vest konačno objavljena sveta uz pomoć budućeg dede Eminema.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading