Slavna glumica udala se u tajnosti za svoju partnerku: Zaprosila je u Diznilendu, a evo ko je lepotica koja je osvojila njeno srce

Tatjana Badarević Vesti 01.10.2024 20:47 0

Par je u novembru 2022. dobio i ćerku Rojs putem surogat majke. Ranije je glumica otkrila da Ramonini roditelji ne prihvataju njihovu romansu jer imaju drugačiji pogled na istospolne veze

Rebel Vilson

Profimedia

 

Glumica i komičarka Rebel Vilson (44) venčala se s partnerkom Ramonom Agrumom (40) na romantičnoj ceremoniji na Sardiniji, u krugu porodice i prijatelja, nakon 19 meseci veridbe, piše People. Par se upoznao 2022. godine preko zajedničkog prijatelja, a u februaru prošle godine Vilson je zaprosila Ramonu u Diznilendu.

- Ramona gleda pastelne latice ruža po celom tlu i ruže u vazama. Kažem joj koliko mi je posebna. A onda kleknem na jedno koleno i otvorim kutiju s prstenom. Završim sa: "Dakle, na ovaj kliše način, na ovaj kliše dan, Ramona Agruma, hoćeš li se udati za mene?". "Da", kaže kroz suze koje joj teku niz lice - opisala je Vilson u svojim memoarima trenutak veridbe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

Par je u novembru 2022. dobio i ćerku Rojs putem surogat majke. Ranije je glumica otkrila da Ramonini roditelji ne prihvataju njihovu romansu jer imaju drugačiji pogled na istospolne veze, piše Mirror. Dizajnerka je iz Latvije, koja nije baš LGBTQ+ prijateljski zemlja, dodaje Vilson.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

- Njena mama na sreću sad došla k sebi, ali njen otac još uvek ne razgovara s njom, nadamo se da će se promeniti - rekla je ranije glumica, ali sad dodaje kako se porodice povezuju zbog unuke. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading