Monika Beluči slavi 60. rođendan: Zbog ovog jelovnika, najlepša žena na svetu izgleda savršeno

Vesna Vukadinović Vesti 30.09.2024 15:29 0

Poznata italijanska glumica Monika Beluči danas puni 60 godina, a jednom prilikom je otkrila kako izgleda njen jelovnik.

monika beluči

Profimedia

Monika Beluči se smatra jednom od najlepših žena na planeti. Ostvarila je zavidnu filmsku karijeru. Monika Beluči u 60. godini ima savršenu liniju, a jednom prilikom otkrila je i tajnu svog besprekornog izgleda.

Voli da pliva i radi jogu

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

Istakla je da ne vežba i da se treninzi ne uklapaju u njenu užurbanu svakodnevicu. Međutim, tajna Monike Beluči je u plivanju i jogi. Monika je otkrila kako pliva četiri puta nedeljno po 45 minuta i da je uverena da je to najbolji način da ostane u formi. Slavna glumica se ne opterećuje svojim izgledom te smatra da mršavost nije nužna kada je lepota u pitanju.

"Ne mislim da je mršavost isto što i lepota. Ja sam žena i imam obline. Lenja sam, nikad ne idem u teretanu. Volim čokoladu i testeninu i često idem s prijateljima u restorane. Nisam opsednuta mršavošću. Seksepil nije uvek u mladosti i zategnutom telu", navela je.

Monika Beluči

Shutterstock

 

Sve jede, ali u malim porcijama

Monika Beluči sebi ne uskraćuje ​​vrste hrane, ali ograničava porcije. Zahvaljujući tome, jede šta god poželi, sve dok kontroliše količinu.

Primer njenog jelovnika

Doručak: 150 ml jogurta s komadićima jabuke

Ručak: 200 g kuvane junetine, 200 g zelene salate s jednom kašičicom maslinovog ulja, jednom kriškom kukuruznog hleba

Večera: jedna šoljica bobičastog voća, 150 g kuvanog pirinča sa jednom kašikom maslinovog ulja i 50 g topljenog sira, 150 g salate od povrća i bilo koje voće.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)