Bekamov sin ima novu devojku: Starija je 10 godina i evo kako je regovala mama Viktorija kada je upoznala

Jelena Vukelić Vesti 30.09.2024 11:52 0

Sin legendarnog fudbalera Dejvida Bekama, Kruz (19), ponovo je zaljubljen, ovoga puta u deset godina stariju brazilsku pevačicu Džeki Apostel.

Shutterstock

Shutterstock

Ona se ovih dana pridružila celoj porodici na Pariškoj nedelji mode.

Kako prenosi Daily Mail, Kruz i Džeki su u vezi od juna, a zajedno su podržali njegovu majku Viktoriju tokom njene revije. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRUZ (@cruzbeckham)

 

 

„Džeki je bivša članica brazilske ženske grupe Schutz i starija je deset godina od svog dečka. U Instagram objavi koja predstavlja članove Schutza iz 2022. godine, Džeki je predstavljena kao 26-godišnjakinja, što znači da sada ima 28 godina, a 18.10 puni 29 godina.

 

 

Džeki je nekoliko puta viđena sa porodicom Bekam tokom nedelje mode, a nosila je jednu od Viktorijinih kreacija na reviji. Nakon revije, oglasila se na Instagramu i napisala: „Jedna od najlepših revija i najlepših haljina. Čestitam, Viktorija Bekam.“

 

 

 

Nedavno je Daily Mail preneo kako je Kruzova bivša devojka Bby Ivy rekla da ju je mladi Bekam prevario, a podršku joj je pružila i njegova druga bivša, Isi Moloni. Bekama su ranije ove godine povezivali sa Moloni, a nedugo nakon toga viđen je sa Bby Ivy.

Komentari (0)
Loading